ΒΟΛΕΪ

H Ελένη Ιωνά στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων βόλεϊ

h-ελένη-ιωνά-στο-διακλιμακιακό-παγκορα-3569

H Ελένη Ιωνά, βολεϊμπολίστρια του ΓΣ Βόλου, κλήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων. Η αθλήτρια του συλλόγου επελέγη από την ΕΟΠΕ και θα είναι από τη δεύτερη μέρα του Πάσχα (25/4) έως και την Πρωτομαγιά, στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γκούντα και των συνεργατών του.

Μαζί με 70 ακόμη επίλεκτες αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα θα λάβει μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από τις οποίες θα στελεχωθεί η νέα Εθνική Ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων, με κορίτσια γεννημένα τα έτη 2008 και 2009.

Αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός και μεγάλη τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου ότι έχει αθλήτρια από τα τμήματα ανάπτυξής του σ’ αυτό το Πανελλαδικό επίπεδο.

Κατά την παραμονή τους στο Μουζάκι, μεταξύ άλλων, οι αθλήτριες θα χωριστούν σε ομάδες και θα αγωνισθούν σε φιλικά παιχνίδια.

Η διαμονή των επίλεκτων αθλητριών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου υπό την επίβλεψη και φροντίδα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ κ. Κώστα Γκούντα και των συνεργατών του.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου συγχαίρουν θερμά την Ελένη και της εύχονται καλή επιτυχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου