ΒΟΛΕΪ

Για άνοδο από σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

για-άνοδο-από-σήμερα-τα-κορίτσια-του-ολ-14801

Την τελική τους προσπάθεια για άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών ξεκινούν σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου, συμμετέχοντας στο Final 4 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος, που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς το τριήμερο από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 17/4.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ο διοργανωτής ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο Σπάρτακος Λάρισας, ο Φοίβος Γιάννουλης και ο Γ.Σ Τυρνάβου, ο οποίος είναι σήμερα ο πρώτος αντίπαλος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα του Final 4

Σήμερα, Παρασκευή

17:00 Φοίβος-Σπάρτακος

19:30 Γ.Σ. Τυρνάβου-Ολυμπιακός

Αύριο, Σάββατο 16 Απριλίου

17:00 Σπάρτακος-ΓΣ Τυρνάβου

19:30 Ολυμπιακός-Φοίβος

Κυριακή 17 Απριλίου

15:00 Φοίβος-ΓΣ Τυρνάβου

17:30 Σπάρτακος-Ολυμπιακός.

Ο πρώτος της βαθμολογίας παίρνει την άνοδο για τη Β’ Εθνική και ανάλογα με προβιβασμούς και υποβιβασμούς από τις ανώτερες κατηγορίες ίσως προκύψουν κι άλλες θέσεις ανόδου.

«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Β’ Εθνική και να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες και των τεσσάρων ομάδων, που είναι βέβαιο πως θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα πολύ θεαματικό τριήμερο γεμάτο βόλεϊ», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους-κάλεσμα οι ερυθρόλευκοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου