ΒΟΛΕΪ

Εύκολο απόγευμα και βραβεύσεις για την Αργώ

εύκολο-απόγευμα-και-βραβεύσεις-για-τη-26416

Εύκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ, η οποία χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ, στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των play off της Α2 εθνικής κατηγορίας προχθές Σάββατο (9/4).

Η βολιώτικη ομάδα πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της, η οποία τη διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μία μόλις αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα η ομάδα της Δράμας βρίσκεται στην τελευταία θέση και υποβιβάζεται στη Β’ Εθνική.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν βραβεύσεις στην καλύτερη αθλήτρια της ομάδας, Πολίνα Προκουντίνα στην καλύτερη μπλοκέρ Ελίνα Γερόλυμάτου, στην καλύτερη σέρβερ Βασιλική Κασιούρα, στο καλύτερο libero Νικολέτα Γιαλόγλου, στην καλύτερη πασαδόρο Μαριλένα Αγγελή, στον προπονητή Βαγγέλη Σταθόπουλο, στον στατιστικολόγο Κώστα Φουρκιώτη και στον team manager Σπύρο Γεωργουλά.

Σε όλες τις παίκτριες επιδόθηκαν αναμνηστικά περιδέραια και διπλώματα συμμετοχής. Τις απονομές των βραβείων έκαναν οι κύριοι Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής ΝΔ, Κίτσιος Γεώργιος, πρόεδρος ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ζέρβας Ανδρέας, Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου, και Νάσιος Απόστολος, Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί επίσης τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την υγειονομική υποστήριξη του αγώνα.

Τα σετ: 25-17, 25-7, 25-14

Διαιτητές του αγώνα: Σκορδαρά, Παρασκευάς, Μανουσογιωργάκη

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης): Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Στύλα, Προκουντίνα, Αγγέλη, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Αντωνοπούλου, Σταθοπούλου, Νικολάου, Μαστρογιάννη, Σκιαθίτη, Πόλη, Σταθοπούλου, Ζαφειρίου

ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αβερκιάδης): Χιντζίδου, Καλούση, Μαυρίδη, Καπετάνου, Παρλόγλου, Νταλιάνη, Ταραμίγκου, Χατζημιχαήλ, Παναγιωτίδου

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 3-0

(25-14, 25-20, 25-23)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0

(25-12, 25-07, 25-14)

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-1

(25-27, 25-18,25-19,25-13)

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-0

(25-19, 25-7, 25-14)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 31β

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 29β

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 24β

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 23β

ΦΟΙΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 23β

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 14β

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 11β

ΑΣ ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ 1β

Νίκη των παγκορασίδων Α’

Με 3-0 σετ επικράτησε η ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ του ΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ σε αγώνα που έγινε στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, για το πρωτάθλημα παγκορασίδων Α’ της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Διαιτητές του αγώνα: Μανουσογιωργάκη, Χατζηγιάννη.

Τα σετ: 25-11, 25-15, 25-12

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος): Γκαραγκάνη, Σουντουλουμάκη, Κάλλη, Στύλα Γ., Τουτουτζόγλου, Γκέκα, Κασιούρα Χ., Σταθοπούλου, Στύλλα Ε., Παΐλα, Καραμαύρου

Επικράτησαν οι παγκορασίδες Β’

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο. Φαρσάλων και της Άργους 1. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθόσον έληξε 3-2 υπέρ της Άργους.

Η ΑΡΓΩ είναι ο μοναδικός σύλλογος της πόλης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Β’ παγκορασίδων με ΔΥΟ ομάδες με προπονητή τον Κωνσταντίνο Φουρκιωτη και τις αθλήτριες:

Εύα Στύλλα

Γωγώ Στύλλα

Θάλεια Καραμαύρου

Αρετή Γιούλα

Βάσια Δεληγιάννη

Δήμητρα Δεληγιάννη

Κρυσταλλια Ανατολή

Ευθυμία Θεοδωροπούλου

Νικόλ Λωρίδα

Ειρήνη Καλιακούδα

Ελευθερία Σιώμου

Βάσια Βελώνη

Κάτια Τσιγιάννη

Χρυσούλα Κινδάλη

Φωτεινή Κρανιά

Ηττα στο Κύπελλο για τους άνδρες

Μακριά από τον καλό της εαυτό και κάνοντας αρκετά λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στη επίθεση η ανδρική ομάδα της Αργούς γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από την αξιόμαχη και πολύ δυναμική Άμιλλα Τρικάλων, στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ: 22-25, 19-25, 22-25

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Τιρτιράκης): Φουρκιώτης, Κοσμαδάς, Πάντσος, Τέγος, Χριστοδούλου, Αλεξιδης, Ανδριώτης, Τζούνας, Αναστασίου, Πράπας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου