ΒΟΛΕΪ

Νίκη για το γυναικείο βόλεϊ του ΓΣ Βόλου

νίκη-για-το-γυναικείο-βόλεϊ-του-γσ-βόλο-246930

Για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, το περασμένο Σάββατο (18/12) απέναντι στην πρωτοεμφανισθείσα και νεανική ομάδα της Φαλάνης, ο ΓΣ Βόλου επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-13, 25-8, 25-16). Ο α’ γύρος ολοκληρώθηκε και η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς. Σημαντικό είναι ότι οι αθλήτριες πήραν ξανά μέρος σε αγώνες μετά τον Μάρτιο του 2020.

Στη 12άδα αγωνίστηκαν με επιτυχία δύο 14χρονες, οι Κουτσογεώρη Ηρώ και η Ντίμπρα Άννι, η 15χρονη Μαμούρα Κατερίνα και η 16χρονη Φόβου Βάσια μαζί με τις «βασικές» Τσαπραΐλη, Ράμπου, Κωστοπούλου, Τζιοβάρα, Βαργιάμη, Τασιούδη, Μερκονιάν, Νικολούλη.

Φυσικά οι «μικρές» της ομάδας αγωνίζονται και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και δίπλα στις έμπειρες συναθλήτριές τους θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν και να αναδείξουν το ταλέντό τους.
Η διοίκηση, η έφορος και το προπονητικό team εύχονται σε όλες τις ομάδες Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες και φυσικά να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με όλους και όλες υγιείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου