ΒΟΛΕΪ

Γυναίκες, άνδρες, κορασίδες και έφηβοι της Αργούς σε δράση

γυναίκες-άνδρες-κορασίδες-και-έφηβοι-306207

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από την εκτός έδρας νίκη επί του Ασκληπιού Τρικάλων το προηγούμενο Σάββατο με 0-3 σετ, που ήταν η πρώτη ιστορικά στην Α2, η ομάδα των γυναικών της Αργούς υποδέχεται τον πολύ δυνατό Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό μεθαύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό της Αγριάς για την 5η αγωνιστική της β’ ζώνης του βορείου ομίλου.

Η Αργώ θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βρεθεί πιο κοντά στην εκπλήρωση των φετινών της στόχων. Οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα συναρπαστικό παιχνίδι με όμορφο θέαμα για το φίλαθλο κοινό της πόλης, που θα έρθει στο γήπεδο να το παρακολουθήσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20/11

Κλ. Αγριάς, 19.00

ΑΣ Αργώ-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

Κλ. 1ου Γυμνασίου Λάρισας, 17.00

ΕΑ Λάρισας-Π.Ο. Ηρακλής Γέφυρας

Γήπεδο Πρέβεζας, 17.00

Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας- Ε.Ο. Σταυρούπολης

Κλ. Ιωαννίνων, 18.00

Α.Σ. Γιάννενα- Ασκληπιός Τρικάλων

Πρώτο επίσημο ματς για τους άνδρες

Τον πρώτο τους φετινό αγώνα θα δώσουν οι άνδρες της Αργούς την προσεχή Κυριακή (18.00) στο κλειστό της Αγριάς, κόντρα στην ομάδα του ΣΦΦΑ Άμιλλας Τρικάλων. Η βολιώτικη ομάδα, που ξεκίνησε με ρεπό στην 1η αγωνιστική, θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Κλ. Αλκαζάρ, 16.00

ΑΕΛ-ΑΣ Δωρίδας

Κλ. Αγριάς, 18.00

ΑΣ Αργώ-ΣΦΦΑ Άμιλλα

Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος», 18.00

ΓΣ Βόλου-ΕΑ Λάρισας

Ρεπό: Ακαδημία Τυρνάβου

Με ΓΣ Αλμυρού οι κορασίδες

Να συνεχίσουν τη μέχρι σήμερα νικηφόρα πορεία τους θα προσπαθήσουν οι κορασίδες της Αργούς την προσεχή Κυριακή (16.00) στο παιχνίδι τους με τον ΓΣ Αλμυρού στο κλειστό της Αγριάς, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Κλ. Αγριάς, 16.00

ΑΣ Αργώ-ΓΣ Αλμυρού

Κλ. 1ου Γυμνασίου, 17.00

ΕΑ Λάρισας-ΓΣ Ελασσόνας

Κλ. Νεάπολης, 18.00

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός-Ασκληπιός Τρικάλων

Με ΓΣ Βόλου οι έφηβοι

Συνεχίζεται μεθαύριο Σάββατο το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς να υποδέχεται στις 8 το βράδυ στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» τη συμπολίτισσα ομάδα του ΓΣ Βόλου, σε ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος για τα αγόρια της Αργούς δεν είναι άλλος παρά μόνον η νίκη, που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΕΑ Λάρισας υποδέχεται τη Φθία Λαμίας (18.00) στο κλειστό της Νεάπολης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου