ΒΟΛΕΪ

Επαιξαν για το Ορφανοτροφείο

επαιξαν-για-το-ορφανοτροφείο-320308

Τον καλύτερό τους εαυτό έδειξαν οι ομάδες βόλεϊ της Αργούς, του ΓΣ Βόλου και της ΕΑ Λάρισας την περασμένη Κυριακή, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.

Το τουρνουά φιλικών αγώνων βόλεϊ φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου συνδιοργάνωσαν το ανδρικό τμήμα του Α.Σ. Αργώ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και εκτός από τη διοργανώτρια ομάδα συμμετείχαν οι ομάδες του Γ.Σ. Βόλου και της ΕΑ Λάρισας.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και φίλαθλοι προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια δόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ορφανοτροφείου Βόλου. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν συναρπαστικοί αγώνες, που προσέφεραν όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους, καθώς επίσης και χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές των ομάδων, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής ανδρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Αργούς τονίζει: «Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες ΓΣ Βόλου και ΕΑ Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και την προσφορά τους και την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ) για τη συνδιοργάνωση. Το ανδρικό τμήμα του ΑΣ Αργώ ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συνδρομή της στο τουρνουά . Οπως επίσης το γυναίκειο τμήμα του ΑΣ ΑΡΓΩ, ευχαριστεί τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και τον Βασίλη Ηλιόπουλο για την πέραν της δεκαετίας συνδρομή της, όποτε ζητήθηκε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου