ΒΟΛΕΪ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τις γυναίκες της Αργούς

κακή-εμφάνιση-και-ήττα-για-τις-γυναίκε-333294

Κακή εμφάνιση με αρκετά προβλήματα κυρίως στην υποδοχή έκανε η γυναικεία ομάδα της Αργούς στη Θεσσαλονίκη και υπέκυψε φυσιολογικά από την πολύ πιο έμπειρη ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης, στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στο παιχνίδι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ μέχρι το 15-9, όταν υπήρξε αντίδραση από την Αργώ και με τη Βασιλική Κασιούρα στο σερβίς κατάφερε να περάσει μπροστά 16-15.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε πόντο-πόντο μέχρι το 20-20, όταν με διαδοχικά λάθη από τις Βολιώτισσες ήρθε το 1-0 για τον ΕΟ Σταυρούπολης.

Η βολιώτικη ομάδα στα επόμενα δύο σετ δεν κατάφερε να βρει ξανά ρυθμό στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να τα χάσει σχετικά εύκολα και έρθει η ήττα με 3-0 σετ.

Στον επόμενο αγώνα της η Αργώ αντιμετωπίζει τον ΠΟΓ Ηρακλής το Σάββατο 6 Νοεμβρίου (18.00) στο κλειστό της Αγριάς.

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-12

Διαιτητές: Μπέκος Εμμανουήλ, Βασδέκης Δημήτρης, Τερζή Κωνσταντίνα.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Ακριτίδης) Τσελίδη, Ζερβού, Καδίρη, Κανονίδου, Τζόβενου, Δημητριάδη, Σαλαγκούδη, Πανταζή, Σωτηρίου, Σαχπατζίδη, Τακαρίδου, Αναστασιάδη, Τσαρούχα, Γκαγκάρη

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Στύλα, Ζαφειρίου, Γιαλόγλου, Πόλη, Νικολάου, Προκουντίνα, Αγγέλη, Παπαθανασίου, Πώπου, Αρέστη, Γερολυμάτου

Αποτελέσματα (2η)

Σταυρούπολη-Αργώ 3-0

Φιλαθλητικός-ΕΑ Λάρισας 3-0

Ηρακλής-Ασκληπιός Τρικάλων 3-1

ΦΓΣ Πρέβεζας- ΑΣ Γιάννενα 3-0

Βαθμολογία

  1. Σταυρούπολη 6
  2. ΦΓΣ Πρέβεζας 6
  3. Ηρακλής 5
  4. Φιλαθλητικός 4
  5. ΕΑ Λάρισας 2
  6. ΑΣ Γιάννενα 1
  7. Ασκληπιός Τρικάλων 0
  8. Αργώ 0

Με το δεξί οι έφηβοι

Με νίκη 3-0 επί του συντοπίτη ΓΣ Βόλου ξεκίνησε η εφηβική ομάδα της Αργούς, τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Αξιοσημείωτο του αγώνα, τα πολλά νέα παιδιά που συμμετείχαν και από τις δύο ομάδες για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Μια αισιόδοξη εικόνα που δείχνει ότι το άθλημα του βόλεϊ μπορεί να προσελκύσει και αγόρια στην πόλη μας.

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-17

ΑΡΓΩ: (Τιρτιράκης) Παξιμαδάκης, Τσεσμελής, Σκιαθίτης, Τέγος, Ρούσσας, Αναστασίου, Βαλαής, Παπαθεοδώρου, Δημάκης, Παΐλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου