ΒΟΛΕΪ

Τίναξε τη μεταγραφική μπάνκα στον αέρα με Ρωσίδα ύψους 1.91 η Αργώ

τίναξε-τη-μεταγραφική-μπάνκα-στον-αέρ-411251
Τη μεταγραφική μπάνκα στον αέρα τίναξε η Αργώ με την απόκτηση της 23χρονης ύψους 1.91 Πολίνα Προκούντινα, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.
“Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας Πολίνα Προκούντινα.
Η Πολίνα είναι Ρωσικής εθνικότητας γεννημένη στη Μόσχα στις 18-12-1998, έχει ύψος 191cm, είναι 79 Kg και αγωνίζεται ως ακραία.
Αγωνίστηκε στο Ρωσικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Δυναμό Μόσχας (2015-16) και στο αμερικανικό πρωτάθλημα ΝCCA με τις Ομάδες Syracuse University (2016-17) και Buffalo University (2018-19-20). Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Για την ΑΡΓΩ, η απόκτηση ξένης αθλήτριας και μάλιστα από χώρα με μεγάλη κουλτούρα και παράδοση στο άθλημα, αποτελεί ένα σημαντικότατο εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε χάρη στη σημαντική βελτίωση της οργανωτικής δομής του Συλλόγου. Η προσθήκη της Ρωσίδας αθλήτριας στις τάξεις της ΑΡΓΟΥΣ προσδοκούμε να δώσει άλλη μορφή στο αγωνιστικό στυλ της γυναικείας ομάδας και να αποτελέσει το παράδειγμα για τις μικρότερες αθλήτριες.
Πολίνα καλωσόρισες στην Ελλάδα και στον Σύλλογό μας”.
Ο προπονητής της Αργούς, Βαγγέλης Σταθόπουλος, έγραψε για τη μεταγραφή στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Μια κίνηση που αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στον Βόλο. Και φυσικά μόνο η Αργώ μπορεί να υλοποιήσει τέτοιο εγχείρημα.”
Η Ρωσίδα αθλήτρια εκτός γηπέδων
Πήρε και Παπαμίχου, Τασιοπούλου
Επίσης, η Αργώ ανακοίνωσε και άλλες δύο Ελληνίδες μετά τις Στύλλα, Παπαθανασίου και Αντωνοπούλου, αποκτώντας τις Παπαμίχου και Τασιοπούλου.

Η ανακοίνωση για τη Δέσποινα Παπαμίχου:

«Ο ΑΣ Αργώ Βόλου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τη Δέσποινα Παπαμίχου. Η Δέσποινα κατάγεται από τη Λαμία και σπουδάζει στο τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται στη θέση κεντρικού. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΟ Λαμίας, με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας την περσινή σεζόν και θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της Αργούς στη φετινή πορεία της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα της ΑΟ Λαμίας για τη συνεργασία και την παραχώρηση της παίκτριας. Δέσποινα, καλωσόρισες».

Η ανακοίνωση για τη Δανάη Τασιοπούλου:

«Ο ΑΣ Αργώ Βόλου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τη Δανάη Τασιοπούλου. Η Δανάη κατάγεται από την Αθήνα και σπουδάζει αρχιτέκτων μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται στη θέση κεντρικού. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Ηρακλή Αγίου Δημητρίου και τελευταία στις αναπτυξιακές ομάδες του Παναθηναϊκού. Η Δανάη θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα της Αργούς στη φετινή πορεία της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, όσο και την ομάδα των νεανίδων.

Ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα της Παναθηναϊκού για τη συνεργασία και την παραχώρηση της παίκτριας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου