ΒΟΛΕΪ

Φιλοδοξία του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει θεσμός το τουρνουά βόλεϊ γυναικών

φιλοδοξία-του-ολυμπιακού-βόλου-να-γίν-412824

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που διοργάνωσε τουρνουά βόλεϊ γυναικών στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν ισόβαθμος με τη Νίκη στην 4η θέση. Ο ερυθρόλευκος σύλλογος αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ” το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Στη διοργάνωση που έγινε με τη συμμετοχή έξι ομάδων εγνωσμένης αξίας από Βόλο και Λάρισα, οι αγώνες παίχθηκαν στα δύο νικηφόρα σετ.

Μετά τους αγώνες έγινε η απονομή μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρα Νικόλαο, και από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας), κ. Πατσιαούρας Αστέριος, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΚΕΛ, κ. Παυλίδης Κωνσταντίνος, και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος, ενώ παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και γονείς αθλητών.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί όλα τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, τη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρα Γεώργιο, το προσωπικό και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, κ. Παπαρίζο Παναγιώτη, για τη στήριξη που προσέφεραν στην διοργάνωση όπως και τον κ. Νίκο Κωστακόπουλο (COSTA KALI) για την ευγενική του χορηγία.

Η φιλοδοξία μας είναι το τουρνουά βόλεϊ του συλλόγου να γίνει θεσμός και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος, στη σύσφιξη των σχέσεων των συλλόγων και στην ανάδειξη νέων αθλητριών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου