ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές η Αργώ

ανακοίνωσε-τρεις-μεταγραφές-η-αργώ-414429

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (20/9) η Αργώ, που απέκτησε τις Στύλλα, Παπαθανασίου και Αντωνοπούλου.

Η ανακοίνωση για τη Στεργιάνα Στύλα: «Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο του φετινό μεταγραφικό απόκτημα. Πρόκειται για την νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Στεργιάνα Στύλα , η οποία πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα γυναικών της Α2 εθνικής κατηγορίας . Η Στεργιάνα είναι γεννημένη το 2005, έχει ύψος 1.80μ και αγωνίζεται ως κεντρική – διαγώνιος. Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη συμπολίτισσα ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για τη συνεργασία και την παραχώρηση της παίκτριας».

Η ανακοίνωση για τη Σοφία Παπαθανασίου: «Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τη Σοφία Παπαθανασίου, έπειτα από μια σύντομη παρουσία της στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η Σοφία είναι «γέννημα θρέμμα» της ΑΡΓΟΥΣ και είναι από τις πρώτες αθλήτριες με τις οποίες ξεκίνησε να αγωνίζεται ο σύλλογος (2009). Είναι γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1.69μ , αγωνίζεται στη θέση ακραίας και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο Βόλο. Έμπειρη αθλήτρια από την οποία η ομάδα, αναμένει σημαντική βοήθεια στη φετινή πορεία του συλλόγου στην Α2 εθνική κατηγορία».

Η ανακοίνωση για τη Μαρία Αντωνοπούλου: «Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου την Μαρία Αντωνοπούλου. Η Μαρία κατάγεται από τη Λαμία ,έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και εργάζεται στον Βόλο στο αντικείμενο των σπουδών της. Είναι γεννημένη το 1992, έχει ύψος 1.60μ και αγωνίζεται στη θέση λίμπερο. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, όπως ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολύ έμπειρη και θα προσφέρει πολύ σημαντική βοήθεια στη φετινή πορεία του συλλόγου στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα της ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ για τη συνεργασία και την παραχώρηση της παίκτριας. Μαρία, καλωσόρισες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου