ΒΟΛΕΪ

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνει τουρνουά βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός Βόλου

για-δεύτερη-χρονιά-διοργανώνει-τουρν-425197

Για δεύτερη φορά θα διοργανώσει τουρνουά βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός Βόλου το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, με τον ερυθρόλευκο σύλλογο να τονίζει σε σχετική ανακοίνωση:

“Η μεγάλη επιτυχία του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε πέρυσι η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, οδήγησε τους υπεύθυνους του Συλλόγου και του Τμήματος στην εκ νέου διοργάνωσή του με τη φιλοδοξία να γίνει πλέον ένα μόνιμο αθλητικό γεγονός – θεσμός για την πόλη μας. Το 2ο τουρνουά βόλεϊ Γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021 με τη συμπαράσταση του ΔOEΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, στον οποίο η Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή έξι ομάδων εγνωσμένης αξίας από Βόλο και Λάρισα στα δύο νικηφόρα σετ.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες είναι:

Από την κατηγορία Α2 η ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και η ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

από τη Β’ Εθνική η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και η ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

και από την τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΚΕΛ ο Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ και φυσικά ο διοργανωτής Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Το πρόγραμμα των αγώνων που έχει οριστεί είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9/21

10.00 ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΝΙΚΗ

11.00 ΝΙΚΑΙΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

12.00 ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΑΡΓΩ

13.00 ΕΑΛ- ΝΙΚΑΙΑ

14.00 ΝΙΚΑΙΑ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ

15.00 ΝΙΚΗ -ΕΑΛ

16.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΑΡΓΩ

17.00 ΝΙΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9/21

10.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.- ΣΚΟΠΕΛΟΣ

11.00 ΝΙΚΗ -ΑΡΓΩ

12.00 ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΕΑΛ

13.00 ΝΙΚΑΙΑ-ΑΡΓΩ

14.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΕΑΛ

15.00 ΝΙΚΗ-ΝΙΚΑΙΑ

16.00 ΑΡΓΩ -ΕΑΛ

17.30-18.00 Απονομές-Χαιρετισμοί

Λόγω του ότι θα γίνουν αρκετοί αγώνες (5 για κάθε ομάδα) δεν θα παιχτούν ΤΑΪ ΜΠΡΕΙΚ για εξοικονόμηση χρόνου και θα μοιράζονται οι βαθμοί: ΝΙΚΗ 2 βαθμοί, ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1 βαθμός ΗΤΤΑ 0 βαθμός

Αναμένεται λόγω της δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν να διεξαχθούν ωραίοι και θεαματικοί αγώνες, στους οποίους οι προπονητές θα δοκιμάσουν τις αθλήτριες και τις τεχνικές που θα ακολουθήσουν στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.

Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ προπονείται από τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΞΥΔΗ και φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με αποκτήσεις νέων αθλητριών και αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το δυναμικό της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ είναι:

1. ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΝΙΑ (Πασαδόρος), 2. ΠΑΝΤΑΖΗ ΙΩΑΝΝΑ (Ακραία), 3. ΖΑΛΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (Κεντρική), 4. ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΔΑΝΑΗ (Διαγώνια), 5. ΓΚΛΑΒΙΝΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (Ακραία), 6. ΧΑΣΙΩΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (Κεντρική), 7. ΓΚΟΝΤΑ ΕΦΗ (Λίμπερο), 8. ΜΑΝΙΚΑΚΗ ΑΝΝΑ (Πασαδόρος), 9. ΜΑΝΕΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Ακραία), 10. ΓΚΙΣΓΚΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (Κεντρική), 11. ΜΑΝΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Διαγώνιος), 12. ΠΑΤΣΗ ΣΟΦΙΑ (Ακραία), 13. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ (Κεντρική), 14 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΦΕΝΙΑ (Λίμπερο), 15. ΓΩΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (Λίμπερο), 16. ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ ΝΑΝΤΙΑ(Διαγώνια), 17. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑΝΑ (Ακραία), 18. ΡΑΚΟΒΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Ακραία), 19. ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ (Ακραία), 20. ΚΑΖΟΠΙΔΟΥ ΒΑΣΩ (Πασαδόρος), 21. ΚΟΥΣΗ ΝΙΚΗ (Κεντρική), 22. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Ακραία), 23. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (Κεντρική)

Διαιτητής του Τουρνουά θα είναι ο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον έμπειρο και καταξιωμένο διαιτητή για τη συμμετοχή του στο τουρνουά, τον σύνδεσμο διαιτητών, όπως και τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για την διεξαγωγή μιας διοργάνωσης, που φιλοδοξία μας είναι να καθιερωθεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι συμμετέχοντες και χορηγοί της εκδήλωσης θα προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Βόλου και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τον ιό covid 19″.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου