ΒΟΛΕΪ

Απέκτησε Πανταζή και Κάστανου ο Ολυμπιακός Βόλου

απέκτησε-πανταζή-και-κάστανου-ο-ολυμπ-461511

Δύο δυνατές μεταγραφές, που δείχνουν ότι έχει πολύ υψηλούς στόχους φέτος, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόκειται για τις Ιωάννα Πανταζή και Δανάη Κάστανου. Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας Βόλεϊ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση δύο αθλητριών που θα «γεμίσουν» με την παρουσία τους σε όλες τις θέσεις την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ. Πρόκειται για δύο καταξιωμένες αθλήτριες του Βολιώτικου Βόλεϊ τις Ιωάννα Πανταζή και Δανάη Κάστανου.

Η Πανταζή Ιωάννα γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Εχει ύψος 1,82. Οι προηγούμενες ομάδες της ήταν οι Γ Σ Αλμυρού και η ΑΘΛΕΣΙΣ. Αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, συμμετείχε σε final4 και επίσης είχε συμμετοχή σε κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ. Αγωνίστηκε για 4 χρόνια στη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΘΛΕΣΙΣ στην ίδια κατηγορία. Το δυνατό χτύπημα από το 4 και το καλό κράτημα της μπάλας σε υποδοχή και άμυνα την κάνουν ένα πολύτιμο όπλο για κάθε ομάδα.

Η Κάστανου Δανάη γεννήθηκε το 2003, αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και έχει ύψος 1,90. Προηγούμενες ομάδες της ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και η ΑΡΓΩ Βόλου. Η Δανάη άρχισε να ασχολείται με το Βόλεϊ από μικρή ηλικία στον ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. με τον οποίο αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά του τμήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων. Κατόπιν μετακινήθηκε στο Βόλο και αγωνίστηκε με την ομάδα της Αργούς με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, και συμμετοχές σε F4 της ΕΣΠΕΚΕΛ. Με την Αργώ Βόλου πανηγύρισε την άνοδο στην κατηγορία Α2. Το χτύπημα από πολύ ψηλά, το δυνατό χτύπημα από το 2 καθώς και το μπλοκ της είναι στοιχεία που την κάνουν πολύτιμη για κάθε ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. Το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση της Αργούς και τον Βαγγέλη Σταθόπουλο για την παραχώρηση της Δανάης.

Η ομάδα με τις νέες προσθήκες και τις ήδη υπάρχουσες στο δυναμικό της αθλήτριες έχει ένα πλήρες ρόστερ που με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή Περικλή Ξύδη είναι σίγουρο ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις την προσεχή αγωνιστική περίοδο”.

Η ανακοίνωση για Γκλαβίνη και Ζαλώνη

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για την απόκτηση των Γκλαβίνη και Ζαλώνη από τον ΓΣ Βόλου:

“Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του σχεδιασμού των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ανακοινώνει την απόκτηση από τον Γ.Σ Βόλου δύο ταλαντούχων αθλητριών για το τμήμα Βόλεϊ, της Στεργιανής Γκλαβίνη και της Ειρήνης Ζαλώνη.

Η Στεργιανή Γκλαβίνη έχει γεννηθεί το 2004 , έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται ως ακραία. Η Στεργιανή προέρχεται από τις Ακαδημίες του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και στο γυναικείο τμήμα, το δε ταλέντο της την έφερε και στα κλιμάκια της Ένωσης Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΚΕΛ) όπου και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει το μεγάλο άλμα και το αγωνιστικό της πάθος .

Η Ειρήνη Ζαλώνη έχει γεννηθεί επίσης το 2004 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Έχει ύψος 1,84. Η Ειρήνη συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΓΣ ΒΟΛΟΥ καθώς και στη γυναικεία ομάδα, όπως και στα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ που αφορούσαν στην ηλικία της. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην θέση της κεντρικής. Η ικανότητα της στο μπλοκ και το δυνατό χτύπημα από την θέση 3 την κάνουν να ξεχωρίζει.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια του Συλλόγου και ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους εφόρους του τμήματος Βόλεϊ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ για την παραχώρηση των δύο αθλητριών.

Η ενίσχυση του τμήματος θα συνεχιστεί με την προσθήκη και νέων αθλητριών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου