ΒΟΛΕΪ

Νίκη για τους άνδρες της Αργούς

νίκη-για-τους-άνδρες-της-αργούς-605964

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ανδρική ομάδα της Αργούς επικράτησε με 3-0 σετ της Ακαδημίας Τυρνάβου για την 13η αγωνιστική, που έγινε το Σάββατο 23/2 στο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Αποφασισμένοι για νίκη οι αθλητές και παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έγραψαν το τελικό 3-0 σετ αφήνοντας και το περιθώριο στον προπονητή τους Λευτέρη Τιρτιράκη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες της αποστολής και να τους δώσει αγωνιστικό χρόνο.

ΑΡΓΩ: (Τιρτιράκης)Τσοπάνος (Α), Φουρκιώτης, Παπαδημητρίου, Ζηλιαναίος, Ιωνάς, Ισλαμάι, Σκευοφύλαξ, Παξιμαδακης, Ανδριώτης, Δρακάκης, Σκιαθίτης, Σωτηρίου (L), Σπανουδάκης (L).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Ραούλης (Α), Καμβούκος, Ευαγγελόπουλος, Πιάνας, Κατσαρός, Λίλης, Ταμπόσης (L).

Για τα πρωταθλήματα υποδομών η Αργώ επικράτησε σε επίπεδο παγκορασίδων του Απολλώνιου Λάρισας με 3-0, σε επίπεδο κορασίδων β’ του ΑΣ Φαρσάλων με 3-1, ενώ οι παίδες ηττήθηκαν με 3-0 από τον ΣΠΑΚ. Συγκεκριμένα:

Αργώ-Απολλώνιος 3-0

Ακόμη μια νίκη έγραψε η ομάδα των παγκορασίδων της Αργούς, που νίκησε στον χθεσινό αγώνα τον Απολλώνιο Λάρισας με 3-0 σετ συνεχίζοντας έτσι την πολύ καλή πορεία της, διατηρώντας αήττητη την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Αργώ-ΑΣ Φαρσάλων 3-1

Ακόμη μια νίκη πέτυχε η ομάδα των κορασίδων β’ της Αργούς κερδίζοντας με 3-1 σετ την φιλοξενούμενη ομάδα των Φαρσάλων στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 24/2 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

ΣΠΑΚ-Αργώ 3-0

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα των παίδων της Αργούς στην Καρδίτσα στον αγώνα που έγινε για την 4ης αγωνιστική.

ΑΡΓΩ:(Βούλγαρης), Αναστασίου, Παξιμαδάκης, Σκιαθίτης, Ιωνάς, Κωτούλας, Ξενοκώστας, Σαράτσης, Τσεσμελής, Σπανουδάκης(L).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου