ΒΟΛΕΪ

Μεταγραφές και ανανεώσεις

μεταγραφές-και-ανανεώσεις-771242

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, που την προσεχή περίοδο 2018-2019 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας, που διοργανώνεται από την ΕΣΠΕΚΕΛ με την καθοδήγηση του προπονητή της Μαρίνου Κουτσογιάννη. Επίσης αναφέρει ότι:

«Μετά από την ολοκλήρωση μίας ακόμη ξεχωριστής και πετυχημένης αθλητικής χρονιάς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας με προπονητή τον κ. Νίκο Μαλλιάρα η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι στην ευχάριστη θέση μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της για την νέα περίοδο με τον προπονητή κ. Μαρίνο Κουτσογιάννη να ανακοινώσει και την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τις αθλήτριες Καζοπίδου Βασιλική, Ρακοβίτη Κατερίνα, Γκόντα Έφη, Γερογιάννη Παναγιώτα, Κατσικογιάννη Σοφία, Γκισγκίνη Ειρήνη, Τατάκου Χαρούλα, Καουνά Έλενα, Μαργαρίτη Φένια και Μιχαηλίδη Ελένη.

Μαζί με τις υπό μεταγραφή αθλήτριες Κύρκου Σοφία, Στεργιοπούλου Ελίνα, Παραή Μαριαλένα, Πέτρου Δήμητρα, Κούση Νίκη, Βλαχούτσου Νάντια και Πατσή Σοφία, είμαστε βέβαιοι ότι και η επόμενη αθλητική χρονιά θα είναι μια χρονιά πλούσια σε εμπειρίες, συναισθήματα και αγωνιστικές επιτυχίες.

Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές του τμήματος βόλεϊ, προπονητή και αθλήτριες υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου