ΒΟΛΕΪ

Νικηφόρο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Β. στο βόλεϊ

νικηφόρο-ξεκίνημα-του-ολυμπιακού-β-στ-262422

Με το δεξί ξεκίνησαν οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αγωνιζόμενες την Κυριακή 22/10 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, επικράτησαν με 3-1 σετ επί της μαχητικής ομάδας του Α.Ο. Σκοπέλου (25-23, 25-18, 24-26 και 25-20).

Αν και η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού απαρτίζεται από νέες αθλήτριες και η προετοιμασία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λόγω μη διαθεσιμότητας γηπέδων, τα κορίτσια του Νίκου Μαλλιάρα με μόλις 2 φιλικά προετοιμασίας και με ελάχιστες προπονήσεις, κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν.

Η συμμετοχή όλων των αθλητριών στις προπονήσεις λόγω εργασίας δεν είναι εφικτή, με αποτέλεσμα η ομάδα να αρχίσει να βρίσκεται πλέον στα επίσημα παιχνίδια.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν 22 ομάδες, χωρισμένες σε 3 ομίλους, και στο τέλος οι πρώτοι κάθε ομίλου με τον καλύτερο δεύτερο, θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Στους οικονομικά δύσκολους καιρούς, σημαντική υλική και οικονομική στήριξη προσφέρουν οι επιχειρήσεις: γυράδικο «2/8 του Χρήστου», η βιοτεχνία ετοίμων ενδυμάτων «Μαγαλιός», τα προϊόντα μελιού «της μέλισσας… καμώματα» καθώς και η αφιλοκερδής παροχή κάθε ιατρικής στήριξης της ιατρού γενικής ιατρικής κ. Κατερίνας Ρακοβίτη.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες τους ευχαριστούν θερμά και εύχονται να βρεθούν και άλλοι μιμητές αυτής της στήριξης.

Η σύνθεση της ομάδας: (Μαλλιάρας Νίκος), Μαλλιάρα Νατάσα, Γκισγκίνη Ειρήνη, Γερογιάννη Παναγιώτα, Καζοπίδου Βάσω, Γκόντα Έφη, Κονταξή Ζωή, Ρακοβίτη Κατερίνα, Μιχαϊλίδου Ελένη, Κατσικογιάννη Σοφία και λίμπερο η Μαργαρίτη Φένια.

πόμενος αγώνας λόγω της διακοπής για την Εθνική επέτειο και λόγω του ρεπό που θα έχει η ομάδα, θα είναι στις 12/11 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», στις 20.00 με αντίπαλη την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου