ΒΟΛΕΪ

Με το δεξί οι έφηβοι και νεανίδες

με-το-δεξί-οι-έφηβοι-και-νεανίδες-289269

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε φέτος η αυλαία των επισήμων πρωταθλημάτων για τον ΑΣ Αργώ Βόλου. Συγκεκριμένα νίκησαν την Κυριακή τους αντιπάλους τους στην πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων, με 3-1 και 3-0 την Άμιλλα Τρικάλων και Φιλαθλητικό Τρικάλων αντίστοιχα, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Πρωτάθλημα Εφήβων

Στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι οι έφηβοι της βολιώτικης ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη από την πολύ αξιόμαχη ομάδα των Τρικάλων με 3-1 σετ. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα στο τέλος του 2ου σετ, όταν προηγήθηκαν με 21-16, αλλά έχασαν τη συγκέντρωσή τους με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα της Άμιλλας να ισοφαρίσει σε 1-1. Τα πολύ καλά ποσοστά στο μπλοκ της Αργούς ήταν από τα αξιοσημείωτα του αγώνα.

Τα σετ του αγώνα: 25-14, 23-25, 25-15, 25-10

Διαιτητές του αγώνα: Μαλλιάρα Κ, Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπ.), Σδρούλιας, Πασχαλίδης, Σίμος, Φιλιππίδης, Βλότσος, Βυσσαρίου, Λεμονής, Αγκόλι (L)

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας), Αναγνώστου, Λιανός, Βαρδούλης, Τσιγαρίδας, Γραβάνης, Κελεπούρης, Ζησόπουλος, Μπέγας, Πετσιάς, Ανδρεόπουλος.

Πρωτάθλημα Νεανίδων

Αμέσως μετά το παιχνίδι των αγοριών ακολούθησε η αναμέτρηση των νεανίδων με τον Φιλαθλητικό Τρικάλων, στην οποία η Αργώ επικράτησε με 3-0 σετ. Η τρικαλινή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του 1ου σετ και να προηγείται με 23-20. Τα ψυχικά αποθέματα της βολιώτικης ομάδα ενεργοποιήθηκαν εκείνη τη στιγμή , με αποτέλεσμα την υπέρ της ανατροπή με 27-25. Με ψυχολογικό πλέον μειονέκτημα πλέον στο 2ο σετ, η ομάδα των Τρικάλων έχασε σχεδόν αμαχητί και το δεύτερο σετ. Στο 3ο σετ η Αργώ αν και συνάντησε εκ νέου σημαντική αντίσταση, κατάφερε να το κερδίσει και να πάρει έτσι τη νίκη.

Τα σετ του αγώνα: 27-25, 25-12, 25-23

Διαιτητές του αγώνα: Παρασκευάς Θ, Μακρυγιάννη Θ.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος- Ζαφειρίου), Σουφλή, Ζαφειρίου, Γερολυμάτου, Γεωργουλοπούλου, Χειμάρα, Κανέλλου, Πώπου, Αμυγδαλοπούλου, Πολυζώη, Φιλιππίδη, Πασχαλίδου, Καλαποδά.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γεροβάιος), Ζαφειροπούλου, Κουφογιάννη, Ζαφειροπούλου, Βασδέκη, Κρεμμυδιώτη, Γαλανού, Βαλήνδρα, Φερμελή.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκίνησε και οι μικροί φίλοι και φίλες του βόλεϊ έχουν την ευκαιρία μέσα από τον ΑΣ Αργώ να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο του αθλήματος και να ζήσουν υπέροχες στιγμές μέσα σε αυτόν.

Η έμπειρη προπονητική ομάδα, μέσα από έναν οργανωμένο σύλλογο, είναι έτοιμη να τους υποδεχτεί και να τους μεταλαμπαδεύσει γνώσεις και εμπειρία προκειμένου στο μέλλον να γίνουν ενεργά μέλη του αθλήματος. Τα προπονητικά κέντρα είναι το 4ο Λύκειο Νεάπολης, το εκθεσιακό κέντρο Βόλου και το 2ο γυμνάσιο Βόλου.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο Χάρης Ζαφειρίου, η Ασημούλα Σταυρακοπούλου, η Ηλιάννα Γιαννετάκη ως υπεύθυνοι ακαδημιών κοριτσιών και ο Σπύρος Γεωργουλάς και ο Κων/νος Φουρκιώτης των αγοριών, τους περιμένουν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944604262 και 6983500835.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου