ΒΟΛΕΪ

Με νίκες ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ στο βόλεϊ

με-νίκες-ολοκληρώθηκε-το-σαββατοκύρι-525515
Με 3-0 σετ κέρδισε το Σάββατο η ομάδα των ανδρών της ΑΡΓΟΥΣ στα Τρίκαλα την ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ, στα πλαίσια της 13ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Β΄εθνικής κατηγορίας.
Η ΑΡΓΩ με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της , έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας των Τρικάλων, που είχε εμφανή σημάδια βελτίωσης , σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.
«Σήμερα αγωνιστήκαμε με πολλούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή μας , οι οποίοι παίρνουν σιγά σιγά τις απαιτούμενες εμπειρίες, ώστε να μπορούν να αγωνίζονται ανταγωνιστικά στην κατηγορία. Αυτός θα είναι κι ο βασικός μας στόχος από δω και πέρα, να κερδίσουμε δηλαδή νέα παιδιά στο άθλημα που τόσο πολύ τα έχει ανάγκη. Με αυτά τα παιδιά θα αγωνιστούμε και στη συνέχεια, χωρίς να μας προβληματίζουν τα αποτελέσματα. Αυτά θα έλθουν αργότερα. Ευχαριστούμε την ομάδα του Θέμη Γούλα για την άψογη φιλοξενία και το ωραίο κλίμα που διεξήχθη ο αγώνας» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς.
Τα σετ : 19-25,23-25,16-25
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας) Ηλιόπουλος,Παπαδημητρίου,Τσιγαρίδας, Ψαρρής, Πέτσιας,Γούλας,Ανδρεόποπυλος,Κελεπούρης,Τεντόπουλος,Ζησόπουλος,Μιχαλίτσης,Ράντος
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ :(Γεωργουλάς Σ.) Τερνιώτης – Σδρούλιας (κεντρικοί),Πασχαλίδης-Φουρκιώτης (πασαδόροι) , Ιτούδης-Φιλιππίδης-Αναστασιάδης (ακραίοι), Κόκκας (λίμπερο), Βλότσος (διαγώνιος). Από την ΑΡΓΩ απουσίασε ο τραυματίας Σκευοφύλαξ, ενώ επίσης ο Αναστασιάδης, αν και ήταν στη σύνθεση της ομάδας , δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ζεστάματος.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 ΣΕΤ
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ αναβλήθηκε
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3-0 ΣΕΤ
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΡΕΠΟ
Βαθμολογία:
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 29β (12 αγ)
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 28β (11 αγ)
ΑΣ ΑΡΓΩ 27β (13 αγ)
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 21β (9 αγ)
ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 14β (10 αγ)
ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ 12β (10 αγ)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7β (12 αγ)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -6 β

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με 3-0 σετ μέσα στον Αμπελώνα επικράτησε η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ του τοπικού ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, σε αγώνα της 14 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών που έγινε το Σάββατο. Η ΑΡΓΩ που δεν συνάντησε δυσκολίες παρά μόνο στο τρίτο σετ , πέρασε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα, πετυχαίνοντας έτσι την 5η σερί νίκη της, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα της βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.
Στόχος τώρα της ομάδας είναι να κερδίσει και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Τα σετ: 17-25,16-25,24-26
ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ:(Μπεκιάρης) Νταφούλη Μ,Νταφούλη Ε,Κεραμιδά,Μήλιου
Αυγουρά, Χρυσοβέργη, Τσάκο,Κοκκίνου,Ντιζέ,Μιχαλέ,Αρελλά,Γκόγκουρα,Φάκα
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Σταυρακοπούλου, Γάκη (L), Χαρχαρή, Καλαπόδα, Γερολυμάτου, Τσιτσιγιάννη, Κανέλλου (L), Φιλιππίδη, Ζαφειρίου,Χειμάρα,Γεωργουλοπούλου .
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ -ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ- ΦΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 σετ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 0-3 σετ
ΑΠΣ ΦΘΙΑ –ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3-0 σετ
Βαθμολογία:
Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ 37β
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 36β
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 29β
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 24β
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19β
Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 15β
Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 14β
Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 10β
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10β
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 10β
ΓΓ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 1β`

ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ Β΄ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αγώνα που έγινε χθες στο κλειστό εκθεσιακό κέντρο Βόλου, η ομάδα των παγκορασίδων Β΄ επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου