ΒΟΛΕΪ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το final 4 volley παίδων του Βόλου

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-το-final-4-volley-παίδων-51396
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες το απόγευμα, η τελική φάση του πρωταθλήματος volley παίδων (final 4) που διεξήχθη για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου, με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας.
Στο κατάμεστο απο φίλαθλο κοινό κλειστο γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, έγιναν το Σαββατούριακο τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που προσέφεραν όμορφο θέαμα απο τους νεαρούς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.
Πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας αναδείχθηκε η ομάδα του ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , η οποία κέρδισε στον τελικό με 3-1 σετ την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζει την προσπάθειά της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη:
1oς ημιτελικός ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 0-3 ΣΕΤ (17-25,11-25,17-25)_
2ος ημιτελικός ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-3 ΣΕΤ (17-25,24-26,25-22,18-25)
Μικρός Τελικός ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 ΣΕΤ (22-25,18-25,16-25)
Μεγάλος Τελικός ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1 ΣΕΤ (21-25,25-18,25-22,25-22)
  1. ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
  2. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
  3. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  4. ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
Οι συνθέσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν:
ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ: (Γουγούσης) Σαμουήλ,Μιστηλής,Γεράκιος,Νοικοκύρης,Ζηλιναίος, Παπαδημητρόπουλος, Δημόπουλος,Οικονόμου,Τσιγγενόπουλος,Ντόσκορης,Παππάς,Σωτηρίου.
AE ΛΑΡΙΣΑΣ:(Σαμιώτης) Γραμμένος,Γκιντέρσος,Ντακόπουλος,Καραμπινίδης,Δορδοκίδης, Νικολού, Μωυσιάδης,Παπαντωνίου,Μαργαρίτης,Γκουτζαμάνης,Μπήτας.
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:(Παπαγεωργίου)Τρέμμας,Λοίζος Γρ,ΛοίζοςΑθ,Ντόμπρα, Κάσσος,Φάκς,Παπατσιμούλης,Αντωνίου,Ζορμπάς,Βούζας,Τσιανάβας Α,Τσιανάβας Ν,Φατόλιας,Κωτούλας.
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς) Πιτσιάβας,Πασχαλίδης,Χονδροδήμος,Βλότσος,Αγκόλι,Σίμος, Αγορίτσης,Φιλιππίδης,Λημνιώτης,Γράντζας,Μπουμπούκης,Βλάχος.
Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι διαιτητές Κολτσίδας Ευάγγελος,Παρασκευάς Θεόδωρος,Αρβανίτης Ευάγγελος, Σκορδάρα Αικατερίνη και Μπάρδα Ελένη του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.
Ο ΑΣ ΑΡΓΩ που διοργάνωσε το τουρνουά ευχαριστεί θερμά την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και το Δήμο Βόλου για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή της διοργάνωσης, καθώς επίσης και τους χορηγούς GIOUSTO CAFE, εταιρία αναψυκτικών ΕΨΑ και το πρατήριο αναψυκτικών ποτών Νίκου Λιάπη που προσέφεραν τα απαραίτητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου