ΒΟΛΕΪ

Τέλος στο όνειρο

τέλος-στο-όνειρο-57616

Για τα κορίτσια της Νίκης στο βόλεϊ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου από τη Λαμία και έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία στον 1ο τελικό των πλέι οφ στη Β΄ Εθνική (όμιλος ΕΣΠΕΚΕΛ).

Τα κορίτσια του Χρήστου Γαλαζούλα πάλεψαν για να φέρουν τη σειρά στο Βόλο αλλά λύγισαν μετά το δεύτερο σετ και έτσι οι γηπεδούχες ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά τη σεζόν. Οι Βολιώτισσες γνώρισαν την τρίτη φετινή τους ήττα από την ίδια ομάδα μπροστά στο κατάμεστο Χαλκιοπούλειο, στο οποίο παρευρέθησαν περίπου 1.000 φίλαθλοι, όπου ο ΑΟΛ είχε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των αγώνων και με το υπέρ του 2-0 στις νίκες από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χρειαζόταν άλλη μία για να τσεκάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το 3ο σετ του παιχνιδιού όταν ο ΑΟΛ είχε ένα προβάδισμα με 9-6 και 15-12 αλλά η Νίκη Βόλου ισοφάρισε σε 16-16 και προηγήθηκε με 24-23. Ομως στα κρίσιμα σημεία οι αθλήτριες του ΑΟΛ ήταν ψύχραιμες κι έκαναν το 2-1 με 28-26.

Τα σετ: 25-16, 21-25, 28-26, 25-14

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλίας Αγγέλης): Μ. Χέλιου, Μ. Νικολίτσα, Α. Πολύζου, Δ. Ζαχάρη, Δ. Διπλάρη, Γ. Παπαδοπούλου, Ν. Κόντρα (λ), Σ. Κίσσα, Δ. Παληογιάννη (λ), Κ. Κακάβα, Μ. – Ε. Τσιλαλή, Α. Μόσχου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Χ. Γαλαζούλας): Ντάϊμου, Αφέντου, Βλαχάκη, Λώλου, Πόλη, Γκαγκαδέλλη, Αυγερινού, Γιαγκουνίδου, Τσανακτσή, Σταυρακοπούλου, Παππά, Δολγύρα (λ), Κολοβού (λ), Βαΐτση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου