ΒΟΛΕΪ

Πρεμιέρα με νίκη ο Γ.Σ. Βόλου στο ειδικό τουρνουά

πρεμιέρα-με-νίκη-ο-γ-σ-βόλου-στο-ειδικό-102084

Με το …δεξί ξεκίνησε η ομάδα γυναικών βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου στο ειδικό τουρνουά ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ στη β’ φάση με τις ομάδες που θα ανεβούν στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2016-17.

Για την 1η αγωνιστική, κέρδισε στο Βόλο τον Λοκρό Αταλάντης με σκορ 3-0 σετ (25-19, 25-21, 25-18). Πιάνοντας καλή απόδοση σε σερβίς, υποδοχή, με σωστή ανάπτυξη στην επίθεση, πίεση στο μπλοκ και αμυντική λειτουργία έκανε μια επαγγελματική νίκη και ικανοποίησε τους φιλάθλους που είδαν τον αγώνα.

Δίπλα στις έμπειρες γυναίκες, καθοριστική στην τελική διαμόρφωση του σκορ ήταν η απόδοση των κορασίδων Σίμου (διαγωνίου), Τσελεπή (ακραία), Κωστοπούλου (κεντρικού) και της 15χρονης λίμπερο Τασιούδη.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 21/2 στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική Φθία. Στους άλλους αγώνες: Φιλαθλητικός Τρικάλων – ΑΣ Ιτέας 3-1, Μεδεών Βοιωτίας – Φθία, 0-3, ρεπό η ΑΕΛ. Για τον Γ.Σ. Βόλου (Ξανθόπουλος – Γιόλας): Τρυπίλα, Ράμπου, Παιχνιδοπούλου, Ραμιώτη(L), Σίμου, Κωστοπούλου, Τσελεπή, Τασιούδη (L), Γιόλα, Κωστή, Μακρή, Λοντρίδη, Τσιροπούλου.

*Την 6η θέση κατέλαβαν οι κορασίδες Α σε σύνολο 10 ομάδων στην τελική βαθμολογία. Μετά από σερί τεσσάρων νικών (με Απολλώνειο Λάρισας 3-0, ΑΕ Λάρισας 3-1, Φάρσαλα 3-0 και Νίκη Βόλου 3-1), γνώρισαν την ήττα από την πρωτοπόρο ΕΑ Λάρισας με 0-3. Στη φάση των 16 περνούν οι 4 πρώτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου