ΒΟΛΕΪ

Το σήκωσε το 4ο Λύκειο Βόλου Στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών

το-σήκωσε-το-4ο-λύκειο-βόλου-στο-πρωτάθλ-108606

Στους σχολικούς αγώνες Λυκείων Μαγνησίας συμμετείχε προχθές Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 4ου Λυκείου Βόλου, όπου και επικράτησε με 2-0 σετ του 7ου Λυκείου Βόλου.

Το 4ο Λύκειο Βόλου συμμετείχε τόσο στον τελικό των αγοριών, όπου και ηττήθηκε με 2-0 σετ από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, όσο και στον τελικό των κοριτσιών, όπου γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά το φινάλε του παιχνιδιού στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Τα κορίτσια του υπεύθυνου καθηγητή φυσικής αγωγής Παύλου Κανιούρα αναδείχθηκαν δίκαια νικήτριες μην αφήνοντας περιθώρια στο 7ο Λύκειο Βόλου, το οποίο πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε.

Πλέον τα κορίτσια του 4ου Λυκείου Βόλου θα εκπροσωπήσουν το Νομό Μαγνησίας στους περιφερειακούς αγώνες, που θα γίνουν αρχές Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη μέσα σε φίλαθλο κλίμα, όπως αρμόζει όχι μόνο στις μαθητικές αλλά και σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, με τους μαθητές των δύο λυκείων να υποστηρίζουν μέχρι τέλος τις προσπάθειες των ομάδων.

Για την ομάδα του 4ου Λυκείου Βόλου συμμετείχαν οι αθλήτριες: Βασιλική Διάλα, Γάκη Σωτηρία, Μυρσίνη Καννέλου, Ελένη Γκαλάκου, Θεοδώρα Σαντού, Σίλια Κουτσουνίδη, Κατσίφα Κωνσταντίνα, Αθανασία Λωρίδα, Αναστασία Κουβελά, Ευαγγελία Καλλιακούδα, Φωτεινή Ρέγκλη, Ιωάννα Τζιουβάνα, Μαρία Πολυζώη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου