ΒΟΛΕΪ

Σε παιχνίδι νοκ-άουτ με την Ιτέα θα κριθεί η πρόκριση

σε-παιχνίδι-νοκ-άουτ-με-την-ιτέα-θα-κριθ-149441

Για τη γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Σε παιχνίδι νοκ άουτ με την Ιτέα θα κριθεί η πρόκριση για τη γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ για τη Β’ Εθνική. Τρεις τραυματισμοί, από τους οποίους οι δύο σοβαροί (ρήξη πρόσθιου χιαστού), ανέτρεψαν το σχεδιασμό για την αθλητική περίοδο 2015-16 και ανάγκασαν τους προπονητές Νίκο και Νατάσα Μαλλιάρα να προσαρμόσουν τη σύνθεση της ομάδας στα νέα δεδομένα.

Το πείσμα όμως των αθλητριών κατάφερε να κρατήσει την ομάδα μέσα στον αρχικό στόχο, που ήταν η συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αυτό θα ήταν δεδομένο αν δεν αποχωρούσε η ομάδα της Αγιάς από το πρωτάθλημα, αφού θα περνούσαν στην επόμενη φάση δύο ομάδες από τον 2ο όμιλο.

Με την αποχώρηση της Αγιάς έμειναν 4 ομάδες και με την πρόκριση του Γ.Σ. Βόλου, η δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα που είναι ο Ολυμπιακός, θα αγωνιστεί σε αγώνα νοκ αουτ με το δεύτερο του 4ου ομίλου (Στερεάς Ελλάδας), που θα γίνει πιθανότατα στις 24/1, στο ουδέτερο γήπεδο της Αταλάντης.

Στη συνέχεια οι δύο πρώτοι του 1ου ομίλου, ΑΕΛ και Φιλ/κος Τρικάλων, οι δύο πρώτοι του 3ου ομίλου, Φθία και Αταλάντη και ο πρώτος του 4ου ομίλου, Μεδεών μαζί με τον Γ.Σ. Βόλου και το νικητή του αγώνα Ολυμπιακός – Ιτέα, θα αγωνιστούν σε μονά παιχνίδια με κλήρωση έδρας και οι 2 πρώτες ομάδες και ανάλογα με πόσες Θεσσαλικές ομάδες θα πέσουν από την Α2, ίσως και η 3η κ 4η ομάδα, θα ανέβουν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι λοιπόν μιας χρονιάς με πολλά προβλήματα από την περίοδο της προετοιμασίας, καλούνται να δώσουν οι ερυθρόλευκες αθλήτριες και να πάρουν την πρόκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου