ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Για την άνοδο τα κορίτσια του Γ.Σ. Βόλου

βόλεϊ-για-την-άνοδο-τα-κορίτσια-του-γ-σ-185532

Αήττητος ο Γ.Σ. Βόλου περνάει στην τελική φάση των αγώνων κατάταξης. Εκεί όπου επτά ομάδες από τέσσερις ομίλους θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις για την άνοδο στην αναβαθμισμένη Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΚΕΛ για τη σεζόν 2016-17.

Στον πρόσφατο αγώνα, στο «Βάκης Παρασκευόπουλος», με όπλο το σερβίς και το μπλοκ, ο Γ.Σ. Βόλου κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και εξασφάλισε την 1η θέση στον 1ο όμιλο τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ που οδηγεί στην τελική φάση αγώνων κατάταξης που οδηγούν στη Β’ Εθνική (απομένει ένας αγώνας με τη νεοφώτιστη ΑΕ Διμηνίου χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον).

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Ξανθόπουλου κατέκτησαν το πρώτο σετ με …συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 25-8. Στο δεύτερο σετ, χαλάρωσαν και είχαν πολλά λάθη στην άμυνα, οι ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 21-21. Εκεί όμως «μίλησε» η έμπειρη αρχηγός Κωνσταντίνα Τσαπραΐλη που από τη ζώνη του σερβίς δυσκόλεψε την υποδοχή των αντιπάλων και με κόντρα επιθέσεις της Ελένης Πατσή και Βάσω Παιχνιδοπούλου, έγινε το 25-22. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό καθώς ο ΓΣ Βόλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και από νωρίς πήρε διαφορά στο σκορ κερδίζοντάς το με 25-14.

Για το Γ.Σ. Βόλου οι προπονητές Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Αποστόλης Γιόλας χρησιμοποίησαν τις: Τρυπίλα, Τσαπραΐλη, Ράμπου, Πατσή, Παιχνιδοπούλου, Κουριανίδου, Σίμου, Ραμιώτη (L), Τσελεπή (L), Γιόλα, Κωστή, Τσιροπούλου.

Τέλος, το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. ευχαριστεί τον ορθοπεδικό χειρουργό Γάτο Γεώργιο και τον φυσικοθεραπευτή Κριτσιώτη Δημήτρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Βαθμολογία 1ου ομίλου: Γ.Σ. Βόλου 15 (15-1), Ολυμπιακός Βόλου 9 (9-6), ΑΟ Σκοπέλου 3 (3-9), ΑΕ Διμηνίου 0 (0-12).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου