ΒΟΛΕΪ

Επιστροφή στις νίκες για τους άνδρες της Αργούς

επιστροφή-στις-νίκες-για-τους-άνδρες-τ-189161

Κέρδισαν τη Δεσκάτη στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ανδρική ομάδα της Αργούς, με νίκη εκτός έδρας επί του Γ.Σ. Δεσκάτης με 3-0 σετ, σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Βολιώτικη ομάδα που είχε σωστή αγωνιστική ανάπτυξη στο παιχνίδι της και μπλοκ που σταματούσε τις αντίπαλες επιθέσεις, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί ο τελικός νικητής και επικράτησε εύκολα της τοπικής ομάδας. Επίσης κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες αφού οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο κλειστό της Δεσκάτης κυμαίνονταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα για διεξαγωγή αγώνα βόλεϊ.

Τα σετ: 25-15, 25-16, 25-22

Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Μιχίδης, Δρούμπουρας, Κίτσιος, Ντάβαρος, Τσιάκαλος, Παληάς, Τσιπινίκος Α., Κοτίτσας, Τσιπινίκος Μ.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σπ. Γεωργούλας): Ιτούδης, Κούντριας, Κόκκας (λ), Φιλιππίδης, Τερνιώτης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Τσιάκαλος, Βούλγαρης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου, Ιτούδης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Φθία Λαμίας – Ασκληπιός Τρικάλων (αναβλήθηκε)

Μεδεών Βοιωτίας – Φιλαθλητικός Λαμίας 2-3

ΑΕΛ – Ακαδημία Τυρνάβου 0-3

Γ.Σ. Δεσκάτης – Αργώ Βόλου 0-3

Ρεπό: ΣΠΑΚ Φθία Λαμίας

Βαθμολογία

1. ΣΠΑ Καρδίτσας 12

2. Φθία Λαμίας 11

3. ΣΠΑΚ Φθία Λαμίας 9

4. Αργώ Βόλου 7

5. Α.Ε. Λαρισας 5

6. Μεδεών Βοιωτίας 4

7. Ασκληπιός Τρικάλων 3

8. Ακαδημία Τυρνάβου 3

9. Γ.Σ. Δεσκάτης 3

Με επιτυχία η πρώτη εμφάνιση των παίδων

Ανετα επικράτησαν οι παίδες της Αργούς στην πρώτη τους εμφάνιση για το πρωτάθλημα παίδων, με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας. Η ομάδα του Βόλου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-0 σετ . Ο προπονητής της Αργούς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Διαιτητής του αγώνα η κυρία Τόκκα Αικατερίνη.

Τα σετ: 25-12, 25-16, 25-9

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σ.) Πιτσιάβας Απ., Χονδροδήμος Ν., Σδρούλιας Στ., Λεμονής Αντ., Φιλιππίδης Β.(L), Σίμος Δ., Ντελής Δ., Αγκόλι Αλ., Λημνιώτης Χρ., Βλάχος Ευ., Μπουμπούκης Ι.,Πασχαλίδης Αν.

Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ: (Τσετσίλας) Τσετσίλας, Νταφούλης, Δαλάκας, Λάκης, Χαλιαμπάλιας, Μίχης, Ζαφείρης, Βλαχόπουλος, Βουτυρίτσας, Παπαθανασίου, Πράππας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου