ΒΟΛΕΪ

Μία νίκη και μία ήττα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

μία-νίκη-και-μία-ήττα-για-τη-γυναικεία-ο-197539
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου, που μας πέρασε για τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου. Αρχικά και στο παιχνίδι του Σαββάτου οι κυανόλευκες, αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-0, κατάφεραν τελικά να γυρίσουν το παιχνίδι κερδίζοντας τον Αλμυρό με 2-3 σετ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι κυανόλευκες δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πραγματοποιώντας αρκετά λάθη στα πρώτα δύο σετ. Παρ’ όλα αυτά, παλέψανε και τα δύο μέχρι το τέλος, παρά την κακή εμφάνιση, με τις γηπεδούχες να κερδίζουν δύσκολα το πρώτο (25-23) και λίγο ευκολότερα το δεύτερο (25-21).
Οταν, όμως, η Νίκη αποφάσισε να σοβαρευτεί δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του κ. Ξύδη. Μηδενίζοντας τα λάθη τους, οι φιλοξενούμενες πήραν δύο συνεχόμενα σετ καθαρότατα (15-25 και 9-25), οδηγώντας το ματς στο τάι – μπρέικ.
Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτριες της Νίκης έδειξαν ψυχραιμότερες σε άμυνα κι επίθεση, έκοψαν πρώτες το νήμα των 15 πόντων (13-15) και πανηγύρισαν με την καρδιά τους τη μεγάλη νίκη.
Τα σετ: 25-23, 25-21, 15-25, 9-25, 13-15.
Αποκλεισμός στο Κύπελλο
Στη συνέχεια και στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Φθία στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας η Νίκη δεν τα κατάφερε εξίσου καλά, καθώς ηττήθηκε με 3-1 σετ πληρώνοντας τις απουσίες και την κούρασή της.
Από την ομάδα του Χρήστου Γαλαζούλα απουσίαζαν οι Πόλη, Ντάιμου, Αυγερινού και Βλαχάκη.
Αρχικά βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, μείωσε στη συνέχεια σε 2-1, ωστόσο στο τέταρτο σετ, αν και προηγήθηκε αρχικά με 6 πόντους διαφορά τελικά έχασε το σετ με 29-27 και δεν μπόρεσε να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πλέον το επόμενο παιχνίδι της Νίκης Βόλου είναι το ερχόμενο Σάββατο 12/12 για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Νίκαιας Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου