ΒΟΛΕΪ

Tρεις ήττες για τις ομάδες της Αργούς

tρεις-ήττες-για-τις-ομάδες-της-αργούς-272563

Ενα καταπληκτικό παιχνίδι που τα είχε όλα, με πολύ πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ, έγινε προχθές το απόγευμα μεταξύ της Αργούς και του ΣΠΑΚ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων.

Παίχθηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη μέχρι τον τελευταίο πόντο. Χρειάστηκαν 2,5 ώρες μεγάλης προσπάθειας κι από τις δύο ομάδες για να κρίνουν τον τελικό νικητή στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ υπέρ των φιλοξενουμένων. Η Αργώ δεν είχε την τύχη με το μέρος της, όταν στο τέλος του τάι μπρέικ, μια αμφισβητούμενη φάση (καταφανής είσοδος παίκτη του ΣΠΑΚ στο τερέν της Αργούς, δεν έγινε αντιληπτή) με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη, και στη συνέχεια χάθηκε η επίθεση για τους «κυανέρυθρους» με το σετ να τελειώνει 15-13.

Τα σετ: 23-25, 25-17, 15-25, 25-15, 13-15

Αργώ (Γεωργουλάς): Πιτσιάβας, Δρακάκης, Σδρούλιας, Λεμονής, Φιλιππίδης Β(L),Καπλάνης, Ντελής, Φουρκιώτης, Λημνιώτης, Βλάχος, Μπουμπούκης.

ΣΠΑΚ (Παπαγεωργίου): Χειμωνέτος, Βασιλάκος, Μοιανός, Λοΐζος, Καρράς, Παπατσιμούλης, Αντωνίου, Τρέμμας, Ζορμπάς.

Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση προχθές στη Λάρισα, η ομάδα νεανίδων της Αργούς έχασε από την πιο έμπειρη ΕΑΛ με 3-0 σετ, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της Αργούς πάλεψαν το παιχνίδι, έβγαλαν όμορφες φάσεις, αλλά οι Λαρισαίες ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και πήραν δίκαια τη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 25-19, 25-22

Αργώ (Σταθόπουλος – Ρήγας): Γκαλάκου, Τσιτρά, Ζαφειρίου, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γιαλαμά, Γάκη, Χειμάρα, Τσακουμάγκου, Κατσίφα, Σουφλή, Κονιστή, Πολυζώη, Κανέλλου.

Την ήττα με 3-0 σετ στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, γνώρισε το περασμένο Σάββατο η ομάδα γυναικών από τη Φθία, σε αγώνα για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η ανανεωμένη φέτος με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της ομάδα της Αργούς δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση. Από τον αγώνα απουσίασε η τραυματίας Σοφία Παπαθανασίου και Αργυρώ Κορομηλά λόγω άλλων υποχρεώσεων. Στόχος τώρα για την Αργώ είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού η ομάδα χτίζεται από την αρχή, ύστερα από τις πολλές μεταγραφές απώλειες αθλητριών που είχε το καλοκαίρι (Διάλλα – Καραναστάση στην ΕΑ Λάρισας, Σταματίου στον Αρη Θεσσαλονίκης, Παρισάκη υπό μεταγραφή λόγω σπουδών, Παπούλια στην ΑΕ Κομοτηνής) σε συνδυασμό με άλλες απώλειες (Τάσου τραυματίας, Γεωργουλά λόγω 3ης Λυκείου).

Αντίθετα η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με τις Τσαντοπούλου Φωτεινή (ακραία από Φιλαθλητικό Λαρ.), Τσολακίδου Σοφία (κεντρικός από Πιερικό), Κορομηλά Αργυρώ (πασσαδόρος από Μεσσηνιακό Καλαμάτας), Γερογιάννη Παναγιώτα (πασσαδόρος από Ιωλκό Βόλου), Κατσικογιάννη Σοφία (ακραία από Ιωλκό) και τα αναπτυξιακά τμήματα με τις Σουφλή Χαρά (Νίκη Βόλου), Γεωργουλοπούλου Μαρίνα (ΓΣ Βόλου), Παπάρα Αθανασία (Ολυμπιακός Βόλου), Παπάρα Ειρήνη (Ολυμπιακός Βόλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου