ΒΟΛΕΪ

Ελαμψαν στην άμμο

ελαμψαν-στην-άμμο-378366

Την Κυριακή 9/8 ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U16 παίδων – κορασίδων στα Κάτω Λεχώνια το οποίο διήρκησε τρεις μέρες. Τα μεγαλύτερα ταλέντα της άμμου στις ηλικίες κάτω των 16 ετών έδωσαν δυνατές μάχες στην παραλία του Καρνάγιου, όπου το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι αθλητές προσέφεραν όμορφο θέαμα.

Την τελευταία ημέρα διεξήχθησαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες κοριτσιών και εννιά ομάδες αγοριών.
Στους παίδες, οι Βολυτάκης και Κόλας έχασαν με 0-2 σετ από τους Ράπτη – Μακρή που στέφθηκαν πρωταθλητές (12-21, 21-23).

Στον μικρό τελικό οι Γκότσης – Μανδηλάρης επικράτησαν εύκολα 2-0 (21-14, 21-12) των Πιτσιάβα – Φιλιππίδη.
Στις κορασίδες η Αγριοδήμου και η Μολδοβανίδη επικράτησαν 2-0 σετ των Δαμιανίδου – Καραγκιοζοπούλου (21-15, 8-21).

Ενώ ο μικρός τελικός δεν διεξήχθη καθώς νωρίτερα τραυματίστηκε η Μιχαήλ κι έτσι το χάλκινο πήγε άνευ αγώνος στις Παπαθεοδώρου και Φιλιππίδη.

Παρόντες οι εθελοντές

Στη διοργάνωση έδωσαν βροντερό παρών και οι εθελοντές οι οποίοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες όποτε χρειάστηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους: «Πανελλήνιοι αγώνες beach voley U16 στην παραλία Καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια. Η λέσχη ήταν εκεί με εθελοντές και εθελόντριες και τις τρεις ημέρες για πρώτες βοήθειες. Αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία όλα τα συμβάντα μικρά και μεγαλύτερα και όλα πήγαν καλά στους πολύ καλά οργανωμένους αγώνες αφήνοντας όλους ευχαριστημένους. Στην επιστροφή συνδράμαμε και σε κατάσβεση φωτιάς αυτοκινήτου, όλα καλά».

Ευχαριστήρια από Αργώ

Με επιστολή της η συνδιοργανώτρια ομάδα, Αργώ, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αργώ ως συνδιοργανωτής Σύλλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U16 2015 στα Κάτω Λεχώνια, με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης, η οποία με την επιτυχία της απέσπασε τα εύσημα όλων όσων συμμετείχαν ή παρευρέθηκαν από κάθε γωνιά της χώρας μας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμο Βόλου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον κύριο Νίκο Κόγκα και την επιχείρησή του beach bar Καρνάγιο, τις εταιρείες ΕΒΟΛ, ΕΨΑ, την εμπορική φρούτων – λαχανικών Νίκου Παραχειμώνα και τέλος τη λέσχη ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας και την εθελοντική ομάδα άμεσης επέμβασης πολικής προστασίας Αγριάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου