ΒΟΛΕΪ

Αρχίζει αύριο το Πανελλήνιο μπιτς βόλεϊ

αρχίζει-αύριο-το-πανελλήνιο-μπιτς-βόλ-388890

Αρχίζει, αύριο, Παρασκευή 7 Αυγούστου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του beach bar Καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς βόλεϊ τζούνιορ (K16) 2015, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΓΩ Βόλου. Οι αγώνες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή (9/8) το απόγευμα με τη διεξαγωγή των τελικών.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι 12 καλύτερες ομάδες αγοριών και 12 κοριτσιών από όλη την Ελλάδα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μεταξύ αυτών βρίσκονται και τρεις ομάδες από τον ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Αναμένονται πολύ δυνατές αναμετρήσεις από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που υπόσχονται να προσφέρουν όμορφο θέαμα που θα αποζημιώσει το φίλαθλο κοινό που θα τους παρακολουθήσει. Σημειώνεται επίσης, ότι οι τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης μοριοδοτούνται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Στην κατηγορία των αγοριών στα τελικά θα συμμετάσχουν οι Βασίλης Φιλιππίδης και Αποστόλης Πιτσιάβας της Αργούς Βόλου, οι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά πρόκρισης. Το βολιώτικο δίδυμο έφτασε αήττητο στον τελικό, όπου αντιμετώπισε το ζευγάρι των Γαλιρόπουλου (ΛΑΜΙΑ) – Γκιντέρσου (ΛΑΡΙΣΑ) των οποίων επικράτησαν με σκορ 2-0.

Στα κορίτσια το ζευγάρι Ζαφειρίου Αικ.(ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)/Μπουρλή Ι.(ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) ήταν οι νικήτριες του τουρνουά πρόκρισης, αφού επικράτησαν στον τελικό με 2-0 σετ των Φιλιππίδη Αν.(ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ) Παπαθεοδώρου Ε.(ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ) και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στην τελική φάση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου