ΒΟΛΕΪ

Φινάλε με εκτός έδρας νίκη

φινάλε-με-εκτός-έδρας-νίκη-544653

Οι άνδρες της Αργούς κέρδισαν στα Τρίκαλα και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση

Ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο οι υποχρεώσεις της ομάδας των ανδρών της Αργούς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με νίκη στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα, επί του Ασκληπιού με 3-1 σετ. Για τη Βολιώτικη ομάδα τελείωσε μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, αφού μόλις με την πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα, κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από τη πρωταθλήτρια ΕΑ Λάρισας, που ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να την κερδίσει.

Στο αγωνιστικό μέρος η Αργώ απέδωσε πολύ καλό βόλεϊ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στο μπλοκ με το οποίο σταμάτησε μεγάλο αριθμό επιθέσεων του Ασκληπιού.

Αξίζει να σημειωθεί η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα ανδρών, του 17χρονου νέου αθλητή της Αργούς Χρήστου Παπαδόπουλου ύψους 2.03, ο οποίος αποτελεί το μέλλον της ομάδας και ο οποίος πήρε για πρώτη φορά «το βάπτισμα του πυρός».

Τα σετ: 25-18,25-23,15-25,25-21

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γούλας Ε.) Βήτας Μ., Βήτας Ι., Γούλας, Γραβάνης, Αναγνώστου, Βαρδούλης, Θάνος, Ντούλας, Βασόπουλος, Λιανός

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γριμπίτζης, Κόκκας, Κουντριάς, Πασπαράκης,Παπαδόπουλος

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Αργούς ανέφερε: «Ηταν η πρώτη μας συμμετοχή σε κατηγορία ανδρών και θεωρώ ότι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για μας, που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να τους ευχηθώ να είναι υγιείς, ώστε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο με ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον Κο Σπύρο Γάτο για την αμέριστη συμβολή του στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των αθλητών» υπογράμμισε ο Σπύρος Γεωργουλάς.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ

36

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ

30

Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ

20

Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ

16

Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

14

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ

7

Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ *

-3

* Ο Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ έχει 1 μηδενισμό (-3 βαθμούς)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου