ΒΟΛΕΪ

Final four παίδων στο βόλεϊ

final-four-παίδων-στο-βόλεϊ-586167

Θα γίνει στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο με συμμετοχή της Αργούς

Στο final four παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ αγωνίζεται η Αργώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου. Στο εν λόγω τουρνουά που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λάρισα, συμμετέχουν πέραν της Βολιώτικης ομάδας, η Φθία Λαμίας, ο ΣΠΑ Καρδίτσας και η ΑΕ Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτες ομάδες του τουρνουά θα προκριθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Οι κυανέρυθροι προετοιμάζονται εντατικά τις τελευταίες ημέρες για να κάνουν μια δυναμική εμφάνιση και γιατί όχι να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των αγώνων:

Αύριο, Σάββατο 4 Απριλίου

1ος ημιτελικός ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ έναρξη 15.00

2ος ημιτελικός ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έναρξη 17.00

Κυριακή 5 Απριλίου

Μικρός τελικός 12.00

Μεγάλος τελικός 14.00

Νίκη των κορασίδων

Πολύ καλή απόδοση από τις κορασίδες της Αργούς στο εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος κορασίδων με τον ΓΣ Βόλου, οι οποίες κέρδισαν χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα τη συμπολίτισσα αντίπαλό τους με 3-0 σετ. Οι κυανέρυθρες αγωνίστηκαν χωρίς τη Βασιλική Διάλλα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα και την τραυματία Αναστασία Φιλιππίδη, με νέες αθλήτριες να τις αντικαθιστούν επάξια και να παίρνουν τη νίκη. Ετσι η Αργώ διατήρησε τη δεύτερη θέση μετά την ΕΑ Λάρισας στο βαθμολογικό πίνακα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Ρήγας)Κανέλλου, Γάκη, Γεωργουλά, Σταματίου, Τσιτσιγιάννη, Γκαλάκου, Χειμάρα, Ζαφειρίου, Κατσίφα, Πολυζώη, Λωρίδα, Κονιστή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου