ΒΟΛΕΪ

Επικράτησαν του πρωτοπόρου οι κυανόλευκες στο Βόλεϊ

επικράτησαν-του-πρωτοπόρου-οι-κυανόλ-677047

Τα κορίτσια της Νίκης Βόλου πανηγύρισαν μία σπουδαία επιτυχία κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Ασκληπιό Τρικάλων με 3-1 σετ στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών και την 9η αγωνιστική.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι και τον τελευταίο πόντο με τις κυανόλευκες να εμφανίζονται πιο ψυχωμένες σε καίριες στιγμές του αγώνα, κατακτώντας δίκαια μία σπουδαία νίκη.

Οι «Τρικαλινές» μπήκαν με τον αέρα του φαβορί στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-5 στο πρώτο σετ. Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος πήρε τάιμ άουτ και οι κυανόλευκες επανήλθαν στο ματς ισοφαρίζοντας σε 14-14. Η Νίκη προηγήθηκε με 22-21 και με την ψυχολογία στα ύψη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο σετ με τελικό σκορ 25-22.

Το δεύτερο σετ με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ πήγε στον πόντο με τα κορίτσια του Ασκληπιού να καταφέρνουν να το κερδίσουν με 26-24, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ. Το τρίτο και κρισιμότερο σετ το κέρδισε η Νίκη, η οποία είχε το προβάδισμα σε όλο το διάστημα επικρατώντας τελικά με 25-23. Στο τέταρτο σετ οι «Τρικαλινές» προσπάθησαν να αντιδράσουν και προηγήθηκαν με 14-9, όμως οι κυανόλευκες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη γυρνώντας το παιχνίδι και γράφοντας το τελικό 25-20, που έδωσε ταυτόχρονα τη νίκη στη βολιώτικη ομάδα.

Νίκη Βόλου – Ασκληπιός Τρικάλων 3-1 σετ (25-22, 24-26, 25-23, 25-20)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Σταυρακοπούλου, Λώλου, Ντάιμου, Κολοβού, Αφέντου, Γιαγκουνίδου, Πρασσά (L), Χαρχαρή, Βαΐτση, Βλαχάκη, Μερκονιάν, Χαλκιά.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης): Λιόλιου, Γκουτζιούμπα(L), Βουλγαράκη, Τόλλιου, Ντιρογιάννη, Μακράκη, Προβίδα, Γεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γάτσα, Κουκουτή(L), Βράκα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου