ΒΟΛΕΪ

Στο Γηροκομείο η Εθνική ομάδα παίδων πετοσφαίρισης

στο-γηροκομείο-η-εθνική-ομάδα-παίδων-π-737375

Τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Βόλου επισκέφτηκαν προχθές τα μέλη της Εθνικής ομάδας Παίδων πετοσφαίρισης, που συνοδεύονταν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σωκράτη Τζιουμάκα, τον βοηθό προπονητού κ. Αρη Γιαμακίδη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή – team manager κ Ευάγγελο Σταθόπουλο.

Ο κ. Σταθόπουλος παρέδωσε στον πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλο Πάνο, το λάβαρο της Ομοσπονδίας σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινητικό και ο Αρχηγός της Εθνικής, Κυριάκος Σπιργιούνης μίλησε με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό στους ηλικιωμένους.

Η παρουσία και των δεκαέξι ταλαντούχων παικτών της Εθνικής Παίδων έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ηλικιωμένους, οι οποίοι αποδέχτηκαν τις ευχές τους και τους αντευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην όλη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας από σήμερα 8 έως τις 10 Ιανουαρίου.

Οι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του Ιδρύματος εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες για τη παρουσία τους στο Ιδρυμα και τους εύχονται «πάντα νίκες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου