ΒΟΛΕΪ

Νίκες για την Αργώ

νίκες-για-την-αργώ-746707

Σε άνδρες – γυναίκες για τα πρωταθλήματα βόλεϊ

Νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η Αργώ στο Αλκαζάρ επί της ΑΕ Λάρισας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών. Οι κυανέρυθροι ύστερα από μια άνετη επικράτηση στο πρώτο σετ με 25-16, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα οι Λαρισαίοι να κατακτήσουν το δεύτερο με 25-17 και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Χρειάστηκε να ανεβάσουν στροφές στα δύο τελευταία σετ και να πάρουν καθοριστικές φάσεις, τόσο με τον διαγώνιο Παύλο Τσοπάνο στην επίθεση όσο και στην άμυνα με τον libero Άγγελο Σωτηρίου. Με τη νίκη αυτή η Αργώ μαζί με την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ «συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 16-25,25-17,24-26,21-25

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πατσιαούρας Αστέριος) Γραμμένου, Παπαχρήστου, Ζμπήτας, Γκιτέριος, Ξηρομερίτης, Σαμιώτης, Ρούστας, Μπαλασάς, Νταφούλης, Τζιάφας, Καρανίκας, Τσιώλης.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Τσοπάνος, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Κουντριάς, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Β’ Εθνικής ανδρών:

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ -ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 1-3 σετ

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 3-1 σετ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 2-3 σετ

ΡΕΠΟ: ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Βαθμολογία

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 9

ΑΣ ΑΡΓΩ 9

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 6

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 5

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 0

ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0

*Εύκολα επικράτησαν και οι γυναίκες της Αργούς στον Αλμυρό του τοπικού Γυμναστικού με 3-0 σετ, σε αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά τη νίκη αυτή η Βολιώτικη ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από τον Ασκληπιό Τρικάλων κι όλα δείχνουν ότι πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα σετ: 25-14,25-21,25-12

ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος – Ρήγας) Κουτσουνίδη, Διάλλα, Γεωργουλά, Παρισάκη, Ζαφειρίου, Τάσσου, Σύρου, Σταματίου, Παπαθανασίου, Λεφάκη, Καραναστάση, Φιλιππίδη.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Ξύδης) Καλογήρου, Χατζηκυριάκου, Ξάνθη, Παπαδοπούλου, Νταλιάνη, Ξάνθη Ε, Θέου, Βαλουξή, Ζαντιώτη, Πάτση, Μακανίκα, Πανταζή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Β’ Εθνικής γυναικών:

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΣ ΑΡΓΩ 0-3 σετ

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-3 σετ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑ 3-0 σετ

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-2 σετ

Βαθμολογία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 12

ΑΣ ΑΡΓΩ 11

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 5

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 4

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου