ΒΟΛΕΪ

Δεν κατεβαίνει σε αγώνα η ΑΕΚ – Οργισμένοι οι απλήρωτοι αθλητές

δεν-κατεβαίνει-σε-αγώνα-η-αεκ-οργισμ-759900

Μπροστά στο… φάσμα του μηδενισμού είναι η ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα και με την επίσημη τοποθέτηση του ΤΑΑ οι παίκτες αρνήθηκαν την πρόταση που τους έγινε προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι αθλητές είναι οργισμένοι γιατί είναι απλήρωτοι μήνες, ενώ η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και του τμήματος τους κοροιδεύει με τις συνθήκες να είναι τραγικές.

Το δελτίο Τύπου του ΤΑΑ ΑΕΚ:

«Συνεργάτης του Ανδρέα Ανατολιωτάκη βρέθηκε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας και μίλησε στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας βόλεϊ. Τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του κ. Ανατολιωτάκη ο οποίος είναι να αναλάβει την Προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να επιλύσει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τμήμα και ως χειρονομία καλής θέλησης πρότεινε την άμεση καταβολή ποσού περίπου 8.000 ευρώ έναντι των οφειλομένων τους.

Παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας για το πρωτάθλημα της Volleyleague, δίνοντας την υπόσχεση ότι σύντομα η νέα διοίκηση θα τακτοποιήσει τις οφειλές της. Οι παίκτες δεν πείστηκαν από την πρόταση και είπαν «όχι» στη μετάβασή τους στη Θεσσαλονίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου