ΒΟΛΕΪ

Ο απολογισμός της Αργούς

ο-απολογισμός-της-αργούς-58662

Τρεις νίκες και δύο ήττες για τις ομάδες βόλεϊ

Τρεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός για τις Βολιώτικες ομάδες βόλεϊ της Αργούς, που αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα νίκες σημείωσαν το ανδρικό τμήμα, το γυναικείο και οι παγκορασίδες, ενώ ήττες γνώρισαν οι νεανίδες και οι έφηβοι.

Αναλυτικά:

Σημαντική ήταν η νίκη για την ανδρική ομάδα του ΑΣ Αργώ, η οποία στον πρώτο της επίσημο αγώνα από ιδρύσεώς της, κέρδισε στα Τρίκαλα με 3-1 σετ τον Ασκληπιό, σε αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Λάρισας.

ΑΣ Αργώ (Γεωργούλας Σπ.): Τσοπάνος, Κούντριας, Πασπαράκης, Ιτούδης, Γκριμπιτζής, Παπαδημητρίου, Τερνιώτης, Λέντιο, Τσιάκαλος, Σωτηρίου, Κόκκας,Βούλγαρης.

Η ομάδα των γυναικών επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Αστέρα Ιτεάς, επίσης για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στη β’ φάση.

ΑΣ Αργώ (Σταθόπουλος): Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Σταματίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Λωρίδα, Γάκη, Γκαλάκου.

Η ομάδα των νεανίδων στραβοπάτησε στον πρώτο της αγώνα αφού γνώρισε την ήττα από τον Γ.Σ. Ελασσόνας με 3-1 σετ. Η ομάδα της Ελασσόνας έπαιξε καταπληκτική άμυνα απέναντι στην πανίσχυρη επίθεση της βολιώτικης ομάδας και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ.

ΑΣ Αργώ (Σταθόπουλος-Ρήγας): Διάλλα, Παπούλια, Σταματίου, Γεωργουλά, Παρισσάκη, Κουτσουνίδη, Γάκη, Καλοφορίδη, Ζαφειρίου, Γκαλάκου, Λωρίδα, Τσιτσιγιάννη.

Οι έφηβοι της Αργούς αντιμετώπισαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ισχυρή ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων από τον οποίο έχασαν με 3-0 σετ (25-22, 25-20, 25-17). Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού στα δύο πρώτα σετ οι νεαροί της Αργούς πάλεψαν με τον αντίπαλό τους σαν ίσος προς ίσο. Μάλιστα έχασαν το 1ο σετ «μέσα από τα χέρια τους» αφού προηγήθηκαν με 21-14.

ΑΣ Αργω (Γεωργούλας): Παπαδημητρίου, Μορφίδης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Ντελής, Σδρούλιας, Πιτσιάβας, Φιλιππίδης, Μπουμπούκης, Γράντζας.

Επίσης με το δεξί ξεκίνησαν οι παγκορασίδες της Αργούς, οι οποίες επικράτησαν του Γ.Σ. Αλμυρού με 3-1 σετ, σε αγώνα που έγινε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου