ΒΟΛΕΪ

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για Αργώ και Ιωλκό Βόλου

πραγματοποιήθηκε-ο-αγιασμός-για-αργώ-84980

Στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος πραγματοποιήθηκε χθες ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περιόδο, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα των συλλόγων ΑΣ Αργώ και ΑΣ Ιωλκός Βόλου, όπου το παρών έδωσαν οι διοικήσεις, οι προπονητικές ομάδες, αθλητές και αθλήτριες, καθώς επίσης αρκετοί συγγενείς και φίλοι. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν με την 1η αγωνιστική της ομάδας των εφήβων και το τουρνουά γυναικών «Πανμαγνησιώτικοι αγώνες βόλεϊ».

Αμέσως μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του Αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Σπύρου Γάτου, ακολούθησε παρουσίαση των εμφανίσεων του νεοσύστατου ανδρικού τμήματος, από το χορηγό τους κ. Κυριαζή Αλεξανδρίδη, ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου «gallery ΚΑΠΠΑ ALEXANDRIDIS», ο οποίος εξέφρασε τη βαθειά του ικανοποίηση που ως πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου είναι σε θέση να βοηθά στην ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής. Το ΔΣ του ΑΣ Αργώ τον ευχαρίστησε θερμά για αυτή την ευγενή του πράξη.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Αργώ συνεχίζονται. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες-οι , μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6944604262 και 6983500835.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου