ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θεατρική παράσταση στο Βελεστίνο

θεατρική-παράσταση-στο-βελεστίνο-593033

Ενέργειες για την τόνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα σε μια δύσκολη περίοδο για πολλά νοικοκυριά, πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση: «Η κυρά μας η Μαμή» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων του Δήμου όπου θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διοχετευθούν για την προμήθεια τροφίμων για τη στήριξη των άπορων συμπολιτών.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα προχωρήσει εκ νέου σε διάθεση δωρεάν τροφίμων σε περίπου 100 άπορες οικογένειες.

Οπως τόνισε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου: «δίνουμε αγώνα για να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και να τα διαθέτουμε στους απόρους. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και δεν μπορούν να βοηθήσουν όλα τα νοικοκυριά. Προσπαθούμε να διοργανώνουμε διάφορα γεγονότα για να αναθερμαίνουμε το ενδιαφέρον των συμπολιτών».

Εκλογές στους επαγγελματιοβιοτέχνες

Εξάλλου την επόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματοβιοτεχνών. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσεις στις 11 το πρωί και θα διεξαχθεί στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ηδη ο σύλλογος διαθέτει μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Πάντως το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως συμμετέχουν 100 περίπου άτομα στο σύλλογο ο οποίος έχει συσταθεί με στόχο την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες στην πιο δύσκολη χρονικά συγκυρία για το εμπόριο και το βιοτεχνικό κλάδο εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου παρεχώρησε το χώρο για τη διεξαγωγή των εκλογών ως ένδειξη της απόλυτης στήριξης που θα παρέχει στο σύλλογο. Σημειώνεται πως η πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου