ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών ο Δήμος

στο-πλευρό-των-ελεύθερων-επαγγελματι-611566

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου των ελεύθερων επαγγελματιών στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Πριν λίγες ημέρες η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου συναντήθηκε με τη προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη στήριξη που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος στο νεοσύστατο σύλλογο.

Στη δημιουργία του συλλόγου συνέβαλε η Δημοτική Αρχή με στόχο να αναδειχθούν τα αιτήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και να γίνουν προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους από τους κεντρικούς φορείς.

Συνολικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα ενεργοποιηθούν στο σύλλογο, είναι πάνω από 120.

Η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου τόνισε πως: «η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας έχει ως σημαντικό πυλώνα την ενεργοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών που με την ασίγαστη ενεργητικότητά τους και με τεράστια ψυχικά αποθέματα, δίνουν δύσκολο αγώνα επιβίωσης στις σημερινές συνθήκες οικονομικής κρίσης. Όλους λοιπόν αυτούς τους συμπολίτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτόν, θελήσαμε να τους ενώσουμε και να τους στεγάσουμε κάτω από ένα σύλλογο που βέβαια θα δραστηριοποιηθεί για τα δικά τους συμφέροντα και κατ’ επέκταση της τοπικής κοινωνίας. Ως Δήμος πήραμε την πρωτοβουλία να τους φέρουμε κοντά και να γνωριστούν ακόμη καλύτερα μέσα από πρώτη εκδήλωση γνωριμίας που διοργανώθηκε πριν μερικούς μήνες. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί η πρωτοβουλία μας έπιασε τόπο, βρήκε θερμή ανταπόκριση και ο σύλλογος έχει αποκτήσει ουσιαστικά «σάρκα και οστά». Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, επιβεβαιώθηκε η στήριξη που θα παρέχουμε ως Δήμος στο σύλλογο σε διάφορα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, χωρίς βέβαια να εμπλεκόμαστε στις αρμοδιότητές του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου