Ανακαινίστηκε το πρώην Γυμνασιο στα Κανάλια

Τελευταία ενημέρωση: 2013-10-03, 11:25:51
Ανακαινίστηκε το πρώην Γυμνασιο στα Κανάλια

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του κτιρίου που παλιότερα στεγαζόταν το Γυμνάσιο Καναλίων και πλέον μπορεί να αξιοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου για διάφορες πολιτιστικές και άλλες χρήσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Το έργο ολοκληρώθηκε, αφού βέβαια πρώτα έπρεπε να ξεπεραστούν διάφορες δυσκολίες που αφορούσαν κυρίως τη χρηματοδότηση του έργου. Οι εργασίες ανακαίνισης είχαν ξεκίνησαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Κάρλας και αφορούσαν τη συνολική παρέμβαση στο κτίριο του Γυμνασίου Καναλίων.

Χθες το κτίριο δόθηκε προς χρήση από την αρμόδια τεχνική επιτροπή. Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Ι. Μπατζιάκα και την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Α. Κατσιούρα μετέβη στο κτίριο του πρώην Γυμνασίου όπου συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου κάνοντας την τελευταία επισκόπηση του χώρου και των παρεμβάσεων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του παραδοσιακού αυτού κτιρίου, το οποίο πλέον είναι έτοιμο να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», δήλωσε η Δήμαρχος κ. Λαΐτσου.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=