Σαράντα προσλήψεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-09-28, 14:00:41
Σαράντα προσλήψεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στις 40 ανέρχονται συνολικά οι θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας που έχουν εγκριθεί για το Δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ από την περασμένη Πέμπτη έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται οι αιτήσεις για εννιά (9) θέσεις που αφορούν ειδικότητες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δημοσιευτούν οι προσκλήσεις για τις θέσεις ειδικοτήτων των υπόλοιπων βαθμίδων εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε και στο ΚΕΠ για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων άρχισε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου την περασμένη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Οι αιτούντες θα αξιολογηθούν με βάση κοινωνικά κριτήρια, όπως η διάρκεια της ανεργίας και η οικονομική κατάσταση του άνεργου.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκίνησε στις 26-9-2013 και λήγει στις 11-10-2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των κατά τόπους ΚΕΠ στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=