ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σαράντα προσλήψεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

σαράντα-προσλήψεις-στο-δήμο-ρήγα-φερα-656596

Στις 40 ανέρχονται συνολικά οι θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας που έχουν εγκριθεί για το Δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ από την περασμένη Πέμπτη έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται οι αιτήσεις για εννιά (9) θέσεις που αφορούν ειδικότητες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δημοσιευτούν οι προσκλήσεις για τις θέσεις ειδικοτήτων των υπόλοιπων βαθμίδων εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε και στο ΚΕΠ για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων άρχισε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου την περασμένη Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Οι αιτούντες θα αξιολογηθούν με βάση κοινωνικά κριτήρια, όπως η διάρκεια της ανεργίας και η οικονομική κατάσταση του άνεργου.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκίνησε στις 26-9-2013 και λήγει στις 11-10-2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των κατά τόπους ΚΕΠ στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου