ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίκεντρο η υγεία του παιδιού και του εφήβου

επίκεντρο-η-υγεία-του-παιδιού-και-του-ε-684296

Πλούσιο σε θεματολόγιο θα είναι το φετινό 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Φ.Υ.Κ.Ε που θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Μαγνησίας από τις 13 μέχρι στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου θα είναι «Η υγεία του παιδιού και του εφήβου». Συγκεκριμένα το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο και στη Πορταριά σε συνεργασία με άλλες Επιστημονικές Ελληνικές και Διεθνείς Εταιρείας και Ιδρύματα.

Οπως αναφέρει η Διευθύντρια Παιδιατρικής, Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, Αχιλλοπούλειο κ. Αναστασία Αναστασίου – Κατσιαρδάνη: «Το θεματολόγιο του Συνεδρίου μας, είναι πλούσιο και ποικίλο, πιο πλούσιο από τα προηγούμενα χρόνια, λόγω αυξημένης ζήτησης εφέτος και απαρτίζεται από είκοσι (20) ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια τα οποία περιλαμβάνουν βασικές ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, καθώς επίσης και δορυφορικές βραχείες ομιλίες, σχετικές με το θέμα του εκάστοτε στρογγυλού τραπεζιού και το γενικότερο θεματολόγιο του Συνεδρίου μας».

Χαρακτηριστικά η κ. Αναστασίου – Κατσιαρδάνη αναφέρει: «Φέτος το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην υγεία του παιδιού και του εφήβου γι’ αυτό επιλέξαμε θέματα που είναι επίκαιρα, επείγοντα και χρόνια ιατροκοινωνικά θέματα, αλλά και θέματα λοιμώξεων – λοιμωδών νοσημάτων εμβολιασμών και πρόληψης, με κύρια επικέντρωση σε θέματα επίκαιρα που απειλούν την υγεία σωματική και ψυχική, των παιδιών και των εφήβων μας».

Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται στο Βελεστίνο και στην Πορταριά με λεωφορεία θα που διαθέσουν τόσο ο Δήμος Ρήγα Φεραίου όσο και ο Δήμος Βόλου. Το φετινό συνέδριο θα είναι ανοικτό για δωρεάν παρακολούθηση απ’ όλους, όπως και οι προηγούμενες επιστημονικές εκδηλώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλ: 6937676725, 6938375762, 6982017001, 6970797471 και στο mail [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου