ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παραιτήθηκε ο Μπ. Πάσχος

παραιτήθηκε-ο-μπ-πάσχος-695340

Την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε ο Μπάμπης Πάσχος στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. «Χτύπημα» για τη δημοτική αρχή η αποχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Πάσχος υπέβαλε την παραίτησή του προχθές το μεσημέρι στη Γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που επικοινώνησε μαζί του δε δέχτηκε να αποκαλύψει την αιτία της απόφασής του αρκούμενος μόνο να επισημάνει με δεικτικό τρόπο: «Ρωτήστε τη δήμαρχο να σας πει…».

Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν ότι ο Μπάμπης Πάσχος παραιτήθηκε μετά από έντονη διένεξη και ένταση που δημιουργήθηκε στη συνεργασία με τη δήμαρχο Ελ. Λαΐτσου για θέματα που αφορούν στη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρήγα Φεραίου στης οποίας τη Διοίκηση ο ίδιος είναι μέλος, που μετά από μία πολύ μεγάλη πορεία φέτος θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Πάσχος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας στην δεύτερη μάλιστα θέση και μέχρι το 2011 ήταν αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Το Μάιο του 2011 για λόγους κακής συνεργασίας και πάλι είχε υποβάλλει παραίτηση από τη θέση ευθύνης που κατείχε. Φαίνεται όμως ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν διαρραγεί με αφορμή διάφορα θέματα και μόλις προχθές ο κ. Πάσχος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Στον πεζόδρομο του Βελεστίνου χθες η παραίτηση Πάσχου αποτελούσε το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δημοτών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Πάσχος είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της κ. Λαΐτσου δεύτερος μάλιστα σε σταυρούς και θεωρείται ένα από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής από το χώρο της κεντροδεξιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου