ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Καθορίστηκαν οι όροι του παζαριού

καθορίστηκαν-οι-όροι-του-παζαριού-697199

Καθορίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρήγα Φεραίου οι όροι διεξαγωγής του παζαριού στο Βελεστίνο το οποίο θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η εμποροπανήγυρη που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου εδώ και αρκετά χρόνια, συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ειδικότερα, όπως τονίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, οι μικροπωλητές δε θα χρειαστεί να καταβάλλουν κάποιο μίσθωμα για το χώρο που θα κατέχουν, ενώ οι ψησταριές θα διαθέσουν το ποσό των 50 ευρώ ανά τρία μέτρα. Επίσης για το λούνα – παρκ η τιμή εκκίνησης για μίσθωσή του θα είναι το ποσό των χιλίων ευρώ.

Επίσης στο διάστημα 7 – 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και το ζωοπάζαρο στο Βελεστίνο, το οποίο έχει καθιερωθεί τα τελευταία τρία χρόνια προσελκύοντας αρκετούς ενδιαφερόμενους που ασχολούνται και θέλουν να αγοράσουν ζώα.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου σημείωσε πως: «υλοποιούμε και τις τελευταίες διαδικασίες για την έναρξη του παζαριού στο Βελεστίνο. Η εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και αναμένουμε και φέτος να έχουν πολύ κόσμο που θα θέλει να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις αναβιώνοντας και τις τοπικές παραδόσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου