Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ το βίντεο από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-22, 19:17:17
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ το βίντεο από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Bίντεο διάρκειας 3.20 λεπτών από την ένοπλη ληστεία, με λεία 317.420 ευρώ, που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου στην Εθνική Τράπεζα στο Βελεστίνο από πέντε νεαρούς που ήταν καμουφλαρισμένοι, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Το βίντεο προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής υποκαταστήματος τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Όπως υπενθυμίζει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, πέντε άγνωστοι δράστες πήγαν στο τραπεζικό υποκατάστημα, όπου οι τέσσερις από αυτούς εισήλθαν στο εσωτερικό του και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 317.420 ευρώ. Παράλληλα, ο πέμπτος δράστης, ο οποίος είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», τους ανέμενε εξωτερικά του υποκαταστήματος και επιβαίνοντες σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διέφυγαν όλοι μαζί μετά τη ληστεία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο λίγη ώρα αργότερα στη θέση «Άγιος Μηνάς» Δ.Δ. του χωριού Χλόης Βελεστίνου.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι η "δημοσιοποίηση του υλικού αυτού αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των ερευνώμενων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διαπράχθηκαν".

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=