13ος Ρήγειος δρόμος

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-20, 14:00:29
13ος Ρήγειος δρόμος

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου και τη ΙΓ Εφορία Κλασικών Αρχαιοτήτων διοργανώνουν το 13ο Ρήγειο Δρόμο, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Με σύνθημα «Τρέχουμε για την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Ιστορία μας» οι αθλητές και οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αναδείξουν μνημεία όπως: οι Θολωτοί τάφοι Χλόης, ο Ναός του Θαυλίου Διός, το Καστράκι, η Αρχαία αγορά, το Αρχαίο θέατρο, οι Μυκηναϊκοί τάφοι, η Ακρόπολις Φερών, το Αρχαίο τείχος Φερών, το Σπίτι του Ρήγα, η Υπέρεια Κρήνη, το Ρολόι, ο Ανδριάντας του Ρήγα.

Η διαδρομή είναι 5χιλ., με εκκίνηση τη Χλόη και τερματισμό το Δημαρχείο στον Πεζόδρομο Βελεστίνου. Στη διοργάνωση συμβάλουν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου.

Οι κατηγορίες είναι: Παίδων - Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών.

Θα δοθούν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια, καθώς και στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας κύπελλα και μετάλλια και θα βραβευθεί ο Μικρότερος και ο Μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής.

Ο Ρήγειος Δρόμος θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, με ώρα εκκίνησης 10π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής - πληροφορίες: ΚΕΠ Βελεστίνου (Καλαμπακιώτη Μ. - Κερμελιώτη Γ., τηλ.: 2425024290, e-mail.:d.feron-magnisias@kep.gov.gr) και Γ.Σ.Βελεστίνου (Πασσιάς Λευτέρης, τηλ.: 6945310751).

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=