40 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-01, 13:45:20
40 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στην πρόσληψη 40 εργαζομένων θα προχωρήσει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας το οποίο ενεργοποιείται για δεύτερη φορά. Συνολικά οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για πέντε μήνες και αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική «ανάσα» για την κάλυψη των κενών σε θέσεις προσωπικού.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου είχε συμμετάσχει και στο πρώτο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, όπου συνολικά είχαν προσληφθεί στο Δήμο γύρω στα 60 άτομα. Μάλιστα οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, καθώς οι εργαζόμενοι προσαρμόστηκαν αμέσως στο κλίμα των απαιτήσεων και εργάστηκαν με πνεύμα συνεργασίας και έντονης διάθεσης για προσφορά.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε πως «είναι πολύ θετική εξέλιξη που ενεργοποιείται για δεύτερη φορά το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας. Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ενημερώθηκε πριν λίγες ημέρες για την έγκριση 40 θέσεων. Είναι σημαντικό που 40 άνεργοι θα μπορέσουν να βρουν εργασία έστω και για πέντε μήνες.

Οι προβλεπόμενες ειδικότητες του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας είναι οι εξής: Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και ΙΕΚ Κατεύθυνση Πληροφορικής, ΠΕ, ΤΕ Διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές καθώς και ΔΕ Διοικητικοί. Επίσης ΠΕ, ΤΕ, Κοινωνικοί λειτουργοί, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, φυσιοθεραπευτές, ΔΕ Βοηθοί βρεφοκόμοι, νοσηλευτές καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=