Φωτισμός στις Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-07-31, 16:15:31
Φωτισμός στις Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η τοποθέτηση του φωτισμού στις Εργατικές Κατοικίες μετά από συνεργασία με τη ΔΕΗ και τις συνεχείς παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Ρήγα Φεραίου, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των διαμενόντων οικογενειών. Παράλληλα η Δημοτική Αρχή ζητά από το Υπουργείο Υποδομών χρηματοδότηση προκειμένου να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση των οδών εντός των Εργατικών Κατοικιών.

Οι Κατοικίες παραδόθηκαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε 40 οικογένειες να αποκτήσουν τη δική τους στέγη, ενώ ενισχύθηκαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου. Έκτοτε τα σπίτια λειτουργούν ομαλά και οι κάτοικοι προσπαθούν να συνηθίσουν στη νέα τους καθημερινότητα.

Οπως ανέφερε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη  Λαΐτσου, «Η λειτουργία των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή μας αποτελεί μια ξεχωριστή εξέλιξη για τον κοινωνικό ιστό του τόπου μας και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Μέσα στην οικονομική κρίση και με ένα Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών που βρισκόταν σε εντελώς μεταβατική φάση με αβέβαιο μέλλον, ολοκληρώσαμε μια σημαντική κοινωνική παρέμβαση και παραδώσαμε τις Εργατικές Κατοικίες στους δικαιούχους. Η επιτυχία του εγχειρήματος απέδειξε τις δυνατότητές μας, ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=