ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Με επιτυχία η λαϊκή βραδιά στο Περίβλεπτο

με-επιτυχία-η-λαϊκή-βραδιά-στο-περίβλε-720140

Iικανοποίηση στο Περίβλεπτο για την απήχηση που είχε η λαϊκή βραδιά

Στην καινούργια πλατεία Περιβλέπτου ,ο Πολιτιστικός σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου οργάνωσε ,στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων > , λαϊκή και δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Γιάννη Τσιάτσιου.

Στην πετυχημένη και καθ’ όλα άρτια οργανωμένη εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Λαίτσου Ελένη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γάτος Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι Σεσκουλιώτης Θεοχάρης (υπεύθυνος του προγράμματος Καλοκαίρι 2013), Μπατζιάκας Ιωάννης, Νικολάου Βασίλειος και Χρισταντώνης Αθανάσιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Πρίντζου-Βισβίκη Αρετή, Μπατζιάκας Αθανάσιος, Κουκότσικας Γεώργιος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Κίτσιος Γεώργιος, οι τοπικοί σύμβουλοι Τσάτσος Ηλίας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ερέτριας Κος Μακρής Ευάγγελος οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Αγ. Γεωργίου Ρήγα Φεραίου, Αερινού και Αγ. Δημητρίου καθώς πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Ασπρόγιας, Καρρά Σοφία.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο συντοπίτης γιατρός Νευρολόγος-Ψυχίατρος Γάτος Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αγγελάρας Νικόλαος και πλήθος κόσμου από την τοπική και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβλέπτου ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, για την προσπάθεια διατήρησης της παράδοσης στον τόπο. Τέλος συνεχάρη τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για το αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης, υποσχόμενος ότι θα στηρίζει πάντα τις πρωτοβουλίες τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου