ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο Υπουργείο για το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

στο-υπουργείο-για-το-κέντρο-υγείας-βελ-720232

Στην Αθήνα βρέθηκε προχθές η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου, όπου συναντήθηκε με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέττα Μακρή σχετικά με τα θέματα που έχουν ανακύψει για το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου είχε αποστείλει προ ολίγων ημερών υπόμνημα στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με την έλλειψη παιδιάτρου, την υπολειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου, την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου, τη σποραδική δραστηριοποίηση των καθαριστριών.

Η Δήμαρχος ανέλυσε όλα τα θέματα στην κ. Μακρή, η οποία είχε ενημερωθεί από το υπόμνημα. Η Υφυπουργός Υγείας τόνισε την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, αναγνωρίζοντας το θεμελιώδη ρόλο του Κέντρου Υγείας στην παροχή ολοκληρωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής. Συμπλήρωσε μάλιστα πως παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα καταβληθούν οι προσπάθειες, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στο Κέντρο Υγείας.

Παράλληλα τονίστηκε για ακόμη μια φορά η διάθεση για από κοινού συνεργασία και συνεχή επικοινωνία για τα θέματα υγειονομικής περίθαλψης των δημοτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου