ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συντήρηση παιδικών χαρών από το Δήμο Ρήγα Φεραίου

συντήρηση-παιδικών-χαρών-από-το-δήμο-ρ-720510

Στη συντήρηση των παιδικών χαρών στα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα, όπως με την αντικατάσταση παιδικών οργάνων και τον ελαιοχρωματισμό, προχωρεί αυτή την περίοδο ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το επίπεδο ψυχαγωγίας των προσερχόμενων, αλλά και η καθημερινότητα του δημότη, όπως και να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες.

Οπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή, ήδη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για τη συντήρηση και ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση των παιδικών χαρών και των κοινόχρηστων χώρων που συχνάζουν νέοι και παιδιά για να ψυχαγωγηθούν.

Το επίκεντρο της τεχνικής υπηρεσίας είναι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από μικρότερης ηλικίας παιδιά. Σε άλλες περιπτώσεις γίνεται συντήρησή τους ή ακόμη και ελαιοχρωματισμός τους και άλλες αντικαθίστανται από καινούριο εξοπλισμό, όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής θα αφορούν παιδικές χαρές από διάφορα δημοτικά διαμερίσματα, όπως στη Χλόη, τον Αγ. Γεώργιο, το Κεραμίδι, τα Κανάλια, το Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο, όπου ήδη έχουν εντοπιστεί οι ανάγκες.

Την ίδια στιγμή ξεκίνησαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου οι παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία του Κεραμιδίου και του Βενέτου που υπέστη μεγάλες ζημιές λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Παράλληλα σε παρέμβαση στην πλατεία της Χλόης θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή μέσω της καλύτερης πλακόστρωσης, αλλά και της λειτουργίας του σιντριβανιού. Παρόμοιες εργασίες γίνονται και στην πλατεία του Αερινού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου